2777
2789

لایک پلیز

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صورتی کردم

فک کنم بدون دکو هموو قرمز شه فقط بقیه دکو لازم داره 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اگ دکلره میخوای کنی خودت کن اصلا ارایشگر نرو همشون بی وجدانن

دکلره مارک بس بخر عالیه خودت بکن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

موندگاریش چقدر بود ؟ شنیدم زود میره

نههه ۲ ماه و نیم رو سرم بود

نذاار که دوستم سوخت موهاش سر همین دکلره

عآخه بدون دکلره هم ک شسته میشه 

همین بی تی اس ک ما طرفدارشونیم ۲۴ ساعته رنگای فانتزی میزارن لعنتیا موهاشون چرا خوبه پ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مننن فیس فریم دکلره کردم 

همون دو تا تار رو همیشه صورتی با بنفش میکنم میندازم بیزون 

و اینکه رنگ فانتزی خیلییی ضعیفه مو رو نکیسوزونه….. بعد ۳ روز هم رنگش میرع

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
موندگاریش چقدر بود ؟ شنیدم زود میره

آره خیلی زود

دختر عمم موهاشو قرمز کرد بعد ی مدت رفت رنگش و الان نارنجیه

ولی دوستم قرمز کرده هنوز نرفته رنگش و همون طوره نمیدونم چرا