2777
2789
عنوان

یه سوال دارم خبلی مهمه برام

178 بازدید | 14 پست

وقتی یکی گوشیش بلوتوثش روشن باشه ولی اسکرین گوشی خاموش باشه و روی صفحه قفل باشه، فایلی چیزی بخواد برای اون گوشی ارسال بشه اون گوشی دریافتش میکنه؟ مثلا برنامه ای برای اون گوشی ارسال بشه روش نصب میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه ، ولی تا تایید نکنی ک دریافت نمیشه

گوشیم پیش خودم نبوده روی حالت صفحه قفل که باشه اگه اون نوار بالای گوشیو بکشی پایین بلوتوث روشن میشه میگم نکنه بلوتوثش رو اینجوری روشن کرده باشه بعد فایلی به گوشیم ارسال کنه یا اپی رو روش نصب کنه؟

همچین چیزی میشه؟

نه چون باید تایید بزنه

گوشیم پیش خودم نبوده روی حالت صفحه قفل که باشه اگه اون نوار بالای گوشیو بکشی پایین بلوتوث روشن میشه میگم نکنه بلوتوثش رو اینجوری روشن کرده باشه بعد فایلی به گوشیم ارسال کنه یا اپی رو روش نصب کنه؟

همچین چیزی میشه؟

نه خب باید اوکی رو بزنی مه بشه فایل ارسال کرد

همچین چیزی میشه؟

اول باید تایید کنی تا فایل دریافت بشه بعد خودت اون برنامه رو نصب کنی. خودبخود هیچکدوم از اینکارها ان ...

همچین چیزی میشه؟

گوشیم پیش خودم نبوده روی حالت صفحه قفل که باشه اگه اون نوار بالای گوشیو بکشی پایین بلوتوث روشن میشه ...

نه... نمیشه..

تازه اگر هم بتونه اپ نصب نمیشه چون بلوتوث فقط جابه جا میکنه نصبش خودت انجام میدی دیگه

گوشیم پیش خودم نبوده روی حالت صفحه قفل که باشه اگه اون نوار بالای گوشیو بکشی پایین بلوتوث روشن میشه ...

ممکنه بتونه بلوتوث رو در اون حالت روشن کنه اما برای تایید پیام بلوتوث باید قفل رو باز کنه و از اون طریق نمیتونه

ممکنه بتونه بلوتوث رو در اون حالت روشن کنه اما برای تایید پیام بلوتوث باید قفل رو باز کنه و از اون ط ...

مطمئنی شما که باید قفل باز بشه تا پیام تایید رو بزنه؟😭

مطمئنی شما که باید قفل باز بشه تا پیام تایید رو بزنه؟😭

بله . تازه اگر در اون حالت بتونه پیام رو تایید هم بکنه، بازم برای نصب اون فایل باید قفل گوشی باز بشه چون فایل خودبخود نصب نمیشه