2777
2789

موندم دیگه از بس هرکی یه چیزی گفت 

نمیدونم کدوم از همه بهتره 

آپتامیل دادم خیلی در طول روز دفع داشت به شش بار هم میرسید 

ببلاک دادم بد نیست ولی حس میکنم خیلی به خودش میپیچه 

دوس دارم سریع وزن بگیره پیشنهاد شما چیه؟؟

میگن بیومیل پلاس و سوپرامیل خوبن برا وزنگیری 

شما چی میگین؟؟

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

من همشو امتحان کردم دختر من با نان و سوپرامیل یبوست میشد با ببلاک نفخ میکرد شدیدا آپتامیلم بهش نساخت ، بیومیلو امتحان نکردم چون قبلش گیگوز خریدم که بهش ساخت و خوبه ، شما هم باید خودت امتحان کنی هر بچه ای فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسرم اپتامیل دادم دخترم بیومیل پلاس  پایه و اساس تمام شیر خشکها یکی هست تو جزییات فرق دارن ...

اپتامیل بهتر وزن داد یا بیومیل؟

من همشو امتحان کردم دختر من با نان و سوپرامیل یبوست میشد با ببلاک نفخ میکرد شدیدا آپتامیلم بهش نساخت ...

چجوری امتحان میکردین

یه قوطی رو تموم میکردین یا چن روز میذادین و میرفتین سراغ بعدی؟

چجوری امتحان میکردین یه قوطی رو تموم میکردین یا چن روز میذادین و میرفتین سراغ بعدی؟

حدود یه هفته هر کدوم رو امتحان میکردم چون توی دو سه روز دیگه مشخص میشد مثلا دقیقا از روزی که ببلاک دادم شدیدا نفخ کرد و گریه میکرد فقط 

عزیزم من تجربه دوتا بچه رو دارم بچه اولم ک بنده خدا با همون آپتامیل پپتی اوکی بود و تا آخر هم خورد

بچه دومم اول آپتامیل معمولی دادم و شکمش خیلی کار میکرد نان دادم ک دل‌درد زیاد اوورد براش بعد گفتن ب لاکتوز حساسیت داره بیومیل ال اف دادن یبوست شدید اوورد بعد بردمش پیش دکتر دخترم بهش داروی رفلاکس دادا ببلاک ک اونم بعد ۲ هفته کم اشتهایی اوورد و رفلاکس شدید شد در آخر الان ۱ ماه آپتامیل پپتی دارم میدم با داروی قوی تر رفلاکس و اوکیه البته ک من آپتامیل پپتی رو تا آخر برا بچه اولم ادامه دادم و حتی داروی رفلاکسم قطع شد باز ادامه دادم دیگ خبری از رفلاکسم خداروشکر نشد معمولا بچها چون کولیک و رفلاکس دارن خیلی سخت شیرا بهشون می‌سازه اما ب نظرم آپتامیل پپتی از همه نظر اوکیه و وزن دهیشم خوب رو ب بالا هست

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
حدود یه هفته هر کدوم رو امتحان میکردم چون توی دو سه روز دیگه مشخص میشد مثلا دقیقا از روزی که ببلاک د ...

دقیقا منم ببلاک دادم همین شد 

اپتامیل بهتر وزن داد یا بیومیل؟

آپتامیل پی دی اف بگیر برای وزن گیری

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم من تجربه دوتا بچه رو دارم بچه اولم ک بنده خدا با همون آپتامیل پپتی اوکی بود و تا آخر هم خورد ...

پسر منم رفلاکس نداره اخه 

پسر منم رفلاکس نداره اخه  

نمیدونم والا ...

منم دخترم دیگ رفلاکس نداشت اما من همونو دادم چون بهش ساخته بود و در کل شیر سبکیه و بچه بیشتر میطلبش زود زود گشنش میشه مثل شیر مادر 

و اگر ب امید خدا رفلاکس پسرمم اوکی شه همینو ادامه میدم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی