سلام دوستان
توی تاپیک قبلیم گفتم که وقتی دراز میکشم احساس میکنم چیزی توی شکمم هستش وقتی هم که به سمت چپ وراست دراز میکشم همین حس رودارم خیلی رو اعصابمه
دوستان من بیحال هم بودم تو این چندروز تا اینکه دیشب حالم خوب بود ولی یهویی خیلی بی حال تر شدم واصلا همه بدنم درد گرفت وخیلی افتضاح بودحالم بزور حاضر شدم وباهمسرم رفتیم دکتر فشارم وگرفت وگلوم چک کرد ویکسری از علائم رو بهش گفتم که بیحالم بدنم درد میکنه وانگاری یکی رو شونم نشسته وکمردردم وسردرد خلاصه اونم گفت انفولانزا گرفتم اخه من اصلا با کسی روبوسی نداشتم کسی هم نبوده مریض باشه اطرافم وخلاصه سرم وامپول تقویتی داد وگفت گلوت خداروشکر چرک نکرده واین دارو هارو مصرف کن خوب میشی (استامینفون ودیفن هیدرامین وویتامین سی) بعد چون خانم بود دکترش مشکل دیگه ام روهم گفتم وخلاصه اونم گفت اگر زیر دستت حسش میکنی شاید غده باشه و گفت حالا دوهفته صبر کن و برو تست بارداری بده ویک سونوگرافی تا مشخص بشه.
ولی یکی ازپرستارهای اونجابهم گفت شاید بارداری وگفت من خواهرم تا۴ ماهگیش پریود کامل میشه وبعد رفته دکتر حس های توروداشته گفتن بارداره اون گفت هرچی زودتر بری سونو بهتره حالا من چیکار کنم😭😭😭😭زودتر برم یا نه همون وقتی که دکتر گفته برم؟؟؟؟اینم بگم از دیشب اینقدر حالم بد بود ودرد داشتم نتونستم یک ثانیه بخوابم .
و دراخر ممنون میشم واسم دعا کنین🙏🙏🙏🙏
اینم بگم دقیق چون نمیدونستم کدوم قسمت رو باید انتخاب کنم برای طرح سوالم دوتا تاپیک زدم وفرستادم در دوتا تالار