2777
2789

سلام دوستان 

توی تاپیک قبلیم گفتم که وقتی دراز میکشم احساس میکنم چیزی توی شکمم هستش وقتی هم که به سمت چپ وراست دراز میکشم همین حس رودارم خیلی رو اعصابمه 

دوستان من بیحال هم بودم تو این چندروز تا اینکه دیشب حالم خوب بود ولی یهویی خیلی بی حال تر شدم واصلا همه بدنم درد گرفت وخیلی افتضاح بودحالم بزور حاضر شدم وباهمسرم رفتیم دکتر فشارم وگرفت وگلوم چک کرد ویکسری از علائم رو بهش گفتم که بیحالم بدنم درد میکنه وانگاری یکی رو شونم نشسته وکمردردم وسردرد خلاصه اونم گفت انفولانزا گرفتم اخه من اصلا با کسی روبوسی نداشتم کسی هم نبوده مریض باشه اطرافم وخلاصه سرم وامپول تقویتی داد وگفت گلوت خداروشکر چرک نکرده واین دارو هارو مصرف کن خوب میشی (استامینفون ودیفن هیدرامین وویتامین سی) بعد چون خانم بود دکترش مشکل دیگه ام روهم گفتم وخلاصه اونم گفت اگر زیر دستت حسش میکنی شاید غده باشه و گفت حالا دوهفته صبر کن و برو تست بارداری بده ویک سونوگرافی تا مشخص بشه.

ولی یکی ازپرستارهای اونجابهم گفت شاید بارداری وگفت من خواهرم تا۴ ماهگیش پریود کامل میشه وبعد رفته دکتر حس های توروداشته گفتن بارداره اون گفت هرچی زودتر بری سونو بهتره حالا من چیکار کنم😭😭😭😭زودتر برم یا نه همون وقتی که دکتر گفته برم؟؟؟؟اینم بگم از دیشب اینقدر حالم بد بود ودرد داشتم نتونستم یک ثانیه بخوابم .

و دراخر ممنون میشم واسم دعا کنین🙏🙏🙏🙏

اینم بگم دقیق چون نمیدونستم کدوم قسمت رو باید انتخاب کنم برای طرح سوالم دوتا تاپیک زدم وفرستادم در دوتا تالار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بیبی چک ببگو شوهرت برات بگیره 

شوهرم‌میگه بی بی چک فایده نداره باید بری فوق تخصص زنان واست سونو هم بنویسه که دقیق بفهمیم مشکل چیه..دیشب هرچی گفتم بریم تست زودتر بدیم قبول نکرد البته طفلی هنوز حقوقش رو نگرفته ودستش خالیه و واسه همین دکتر هم از خواهرش قرض گرفت ومنم دیگه اصرار نکردم 

شوهرم‌میگه بی بی چک فایده نداره باید بری فوق تخصص زنان واست سونو هم بنویسه که دقیق بفهمیم مشکل چیه.. ...

عب نداره حالا معلومم نیست بچه باشه حالا چند روز دیگه هم بری اوکیه

سلام اگه دوس داری یه کارآنلاین با کمترین زحمت و صرف وقت پانزده دقیقه در روز، در حد یه پول تو جیبی داشته باشی بهم درخواست بده تا معرفی کنم

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂