یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
خیلی جالب بود ببخشید که سوال زیاد پرسیدم تا الان نمیدوستم و کسی نبود بپرسم انشالله که مثبت میشه و خوشحال میشه مادرش، شما چن سالتونه؟ چند بار تا حالا مثبت شده؟ بعدش کلا میرن یا میان پیشتون یا در طول بارداری میوه یا خوراکی خاصی براتون میارن
شوهرم اذیتشون میکنه دلم خونه فقط نشسته حساب کتاب میکنه به خودم بود به جان بچه هام هیچ پولی نمیگرفت ...
عزیز دلم اونه به حال خودش رها کن ،استرس نداشته باش ،رسالت تو فقط سالم رسوندن او بچه به پدر مادرش ،مطمئن باش اونا الان هرچقدر اذیت بشن،روزی که بچه رو تو بغلشون بزاری همه چی یادشون میره.نمیدونی کسی که سراغ این راه ها میره ،چقدر درماندست،همه راه ها رو رفته و نشده.امید آخرشون تویی
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه