2777
2789
عنوان

بارداری میشه جواب بدید😭

255 بازدید | 33 پست

دوستان من ۶هفته و پنج روزم هس

قبل بارداری ازمایش چکاب نرفتم الان رفته بودم امشب نوبت داشتم رفتم دکتر 

خودم اصلا نمیخواسم سونوشم تا دوهفته دیگ ک خیالم راحت شه انقد اصرار کرد ک برو بخواب سونو کنم کیسه رو ببینیم منم رفتم ولی گفت کیسه رشد کرده ولی جنین پیدا نیس انقد ترسوند منو😭 من حالا چیکار کنم چی میشه الان تو روخدا دعام کنید من یبار سقط کردم دیگ طاقت ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین چیز استرسه عزیز دلم

فردا دوباره برو سونو و خیالتو راحت کن ایشالا که هیچی نیس

یه هفته یس نذر کن خیلی خوبه واسه سلامتی نینیت ایشالا که سالم و سلامتی فقط میخواد مامانیشو یکم اذیت کنه😁❤️😍

ببخشید ها زر زده جنین از هفته هفتم یا هشتم دیده میشه چرا دکترا اینجورین .

دکترتو عوض کن الکی سقط نکنی ها دوهفته دیگه بری قلبش میزنه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

منم ۶هفته بودم گف کیسه هس ولی جنین رویت نمیشه هنوز زوده خیلی کوچیکه _برو دوهفته دیگ بیا ،رفتم اوکی بود 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

عزیزم اگه گفته صبر کن پس امید هست،بعدم هرچی خیره همون رو بخواه

من سه سال پیش ۴ماهه باردار بودم و مجبور به سقط پزشکی شدم چون بچم جمجمه نداشت،خیلیییی عذاب جسمی و روحی کشیدم،ولی صلاح بود سقطش کنم، بعد باز باردار شدم و الان پسرم ۲سالشه

عزیزم اگه گفته صبر کن پس امید هست،بعدم هرچی خیره همون رو بخواه من سه سال پیش ۴ماهه باردار بودم و مج ...

ان شالله ب سلامتی عزیزم واسم دعا کن واقعا ذوق شوهرم دیگ طاقت ندارم ببینم تو ذوقش خورده