2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟

98 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها یه بنده خدایی بود خیلی پیگیرم بود نزدیک دو سال بهم ابراز علاقه میکرد و منم خوشم نمیومد ازش جوابشو خوب نمی‌دادم ولی آخرش گفتم حالا بزار یه صحبتی بکنم باهاش و زیاد بهش رو نمی‌دادم ولی بعد چند هفته کلا آف زدم مرض داشتم 😑و یه مدت سراغش نرفتم و اینم پیام نداد در صورتی که قبلا هر دو روز هر یه هفته پیام میداد که بلاخره دلمو بدست بیاره

گفتم بهتر ولی الان نمیدونم چطور شده چیکار شدم همیشه میرم اکانتشو چک میکنم دلم تنگ شده براش

بهش علاقه پیدا کردم🙂

بعد اومدم بهش پیام دادم خوب جوابمو داد اما دیر سین میزد خیلی دیر و توی اینستا ک چکش میکردم همیشه آنلاین بود

پیاممو پاک کردم و دیگه تا الان بهم پیام نداده

هر روز بهش فکر میکنم و میخوام برم بهش پیام بدم بگم ک بهش علاقه پیدا کردم ولی نمی‌دونم کارم درسته یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ن😐طرف مسخره ک نیست 

میدونی پشت این آدم من حرف زیاد شنیدم اما وقتی تلاششو دیدم و گفتم بزار یه صحبتی باهاش بکنم شاید همه چی تموم شد اما گوش نداد گفت دوسم داره کلی از این حرفا و منم سر همین آف زدم

کارت درست نیست حستم زودگذره  ولی اگه پیگیرشی درگیر میشی سخت بلاکش کن تمام

باور کن سخته نمیتونم بلاکش کنم اکانتشو حذف کنم عکسای تو گالریمو ک ازش دارم نمیتونم پاک کنم دلم نمیاد

میدونی پشت این آدم من حرف زیاد شنیدم اما وقتی تلاششو دیدم و گفتم بزار یه صحبتی باهاش بکنم شاید همه چ ...

عزیزم اول این که ب نظرم وقتی ی آدم بهت ابراز علاقه میکنه همون اول رک بهش بگو بهش تمایل داری یا نه

ب نظرم درست نیست طرفو امیدوار نگه داری و حالا ک اون رفته دنبال زندگیش دیگ بیخیالت شده یا حتی با یکی دیگه آشنا شده تو یهو بگی من علاقه مند شدم 

ب نظرم بیخیالش شو 

باور کن سخته نمیتونم بلاکش کنم اکانتشو حذف کنم عکسای تو گالریمو ک ازش دارم نمیتونم پاک کنم دلم نمیاد

منم اینجوری بودم ولی میدونی چیکار کردم؟رفتم بهش پیام دادم دوسال درگیرش شدم فک میکردم عاشقشم خودمو بیچاره کردم براش اما تهش که به خودم اومدم دیدم همش الکی بود اگه همون موقع بهش پیام نمیدادم اینقدر بدبختی نمیکشیدم

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
عزیزم اول این که ب نظرم وقتی ی آدم بهت ابراز علاقه میکنه همون اول رک بهش بگو بهش تمایل داری یا نه ب ...

هر موقع پیام میداد میگفتم که دوسش ندارم پیام نده زنگ نزنه باورت میشه باهاش حتی دعوا کردم و ترسوندمش ولی بازم کار خودشو میکرد اصلا براش مهم نبود

اره شایدم راس میگی

الان حتما با یکی آشنا شده

هر موقع پیام میداد میگفتم که دوسش ندارم پیام نده زنگ نزنه باورت میشه باهاش حتی دعوا کردم و ترسوندمش ...

کلا ذات آدم همینه😁😂مخصوصا اوایل دخترا

طرف هرچی پیگیر میشه بدت میاد 

من همین دوس پسرم اوایل انقد پی میداد اصلا حوصلشو نداشتم یا میگفت بریم بیرون کلافه میشدم میرفتم

الان تا زنگ میزنه میدو ام سمت گوشی ی دوره دیگه کمتر محلم میداد اشتیاق پیدا کردم