2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
منم اینجوری بودم ولی میدونی چیکار کردم؟رفتم بهش پیام دادم دوسال درگیرش شدم فک میکردم عاشقشم خودمو بی ...

😔😔خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی نمیتونم تمام انگیزه ای که داشتم برای کارم زندگیم رفته هر روز میشینم عکساشو میبینم خسته شدم واقعا الان روز صدبار خودمو لعنت میکنم چرا از اون اول منم عاشقش نشدم چرا باید اینجوری عاشقش بشم

😔😔خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی نمیتونم تمام انگیزه ای که داشتم برای کارم زندگیم رفته هر روز میش ...

چندسالته؟

پسره ارزش داره ؟

چند سالشه؟

شغل داره؟

تحصیلات؟

اخلاق؟

لانگ دیستنسین؟یا نه

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ذات آدم همینه😁😂مخصوصا اوایل دخترا طرف هرچی پیگیر میشه بدت میاد  من همین دوس پسرم اوایل ...

اخ اره دقیقا اگه همون اول یبار بی محلی میکرد پیگیر نبود شاید الان باهم بودیم😭😭

عشقتون پایدار❤️

اخ اره دقیقا اگه همون اول یبار بی محلی میکرد پیگیر نبود شاید الان باهم بودیم😭😭 عشقتون پایدار❤️

مرسی عزیزم 

ب نظرم دیگ پیگیرش نشو😂با شعار گور بابای قبلیا پیش با سوی بعدیا برو جلو

چندسالته؟ پسره ارزش داره ؟ چند سالشه؟ شغل داره؟ تحصیلات؟ اخلاق؟ لانگ دیستنسین؟یا نه

۲۳ ام اون ۲۶

شغل داره کارمنده

شنیده بودم لیسانس داره

اخلاقش هم خوب بود تو جمع که میدیدمش

۲۳ ام اون ۲۶ شغل داره کارمنده شنیده بودم لیسانس داره اخلاقش هم خوب بود تو جمع که میدیدمش

اینکه یهو بیخیالت شده تعجب داره

ولی حالا حالا ها و به این زودی اصلااااااااا ابراز علاقه نکن به هیچ وجه

اینکه یهو بیخیالت شده تعجب داره ولی حالا حالا ها و به این زودی اصلااااااااا ابراز علاقه نکن به هیچ ...

دقیقامنم میگم وقتی بهش پیام دادم بعد اون ک آف زده بودم خیلی خوب جواب داد یعنی با محبت ولی جواب پیامامو بعد مثلا یروز میداد

بعد که دیدم اینجوریه کلا حذف کردم ‌پیامامو و رفتم بازدیداشو چک کردم دیدم اینستا همش انلاینه

دقیقامنم میگم وقتی بهش پیام دادم بعد اون ک آف زده بودم خیلی خوب جواب داد یعنی با محبت ولی جواب پیاما ...

پس نمیخواد خودشم

بیخیالش شو بنظرم