2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۹ساله هنوز فروش نرفته

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ما خونمون رو یکساله فروختیم

دفعه اول که اگهی کردیم ۸ میلیارد 

۱۱ ماه بعد فروختیم ۲۳ میلیارد 😆😆😆😆😆😆

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ملک خوب وقیمت معقول زود فروش میره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ما ملکی که داریم جای خوبیه ، هر دو ویلایی سر خیابانِ اصلی قصد فروش نداشتیم اما مدااام زنگ میزنن میگن ما میخوایم ملکتون رو...

وقتی ملکی میخرید نگاه به ایندش کنید خیلی مهمه که فردا برای فروش به مشکل نخورید دخترعمویِ من ملکش بعد یکسال فرورش رفت ۳۰۰ خرید ۳۰۰ فروخت اصلاا زمینش پیشرفت نکرد..

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
چرا جاش بده؟ 

ن خیلی سنگینه نزدیک ۱۰میلیارده اینجا هم کسی اینقد هزینه نمیکنه مگه بانکی ساختمان پزشکانی چیزیش بکنن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ملک ما جلوی خیابون اصلیه بلوار کشیدن تجاریه اما بابام تیکه تیکه نمیفروشه میگه ی جا