مادرشوهرای عفریته و سلی طه دارن ولی همش میگن خواهرشوهر و مادر شوهر من خوبه من رو میزاره رو سرش فازشون چیه؟ گل میزنن آیا؟ مواد مصرف میکنن؟ جدی چرا دروغ میگن.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همکارای خودم چن تاشون مادرشوهرا و خواهرشوهراشون رو میشناسم یعنی یه بدجنسین که نگو حتی کم مونده باعث جدایی عروس و پسر بشن کلی تیکه بارش کردن بعد عروس میگه اینا من رو میزارن رو چشمشون برام کادوی گرون نیخرن سوغات فلان جور میارن یعنی فازشون چیه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چون فکر میکنم نیاز نیست همه بدونن که عروس چه خانواده ای شدن... حالا اونایی که میشینن سیر تا پیاز رو میگن به حالشون فرقی داره ؟البته خیلی وقتام میبینی بد گفتن به گوش مادرشوهر خواهرشوهرشون رسیده شر شده الان توبه کار شدن حرف بزنن 😂
بنظرم تمام مشکلات از ارتباط زیادی پیش میاد اسی روابط محدود و حد و مرز دار خیلی خوبه بعدم چرا فکر م ...
نه نمیگم همه بدن ولی میشناسن طرف میومد خون گریه میکرد بعد تو جمع میگفت انقد اینا من رو دوست دارن
ببین به نظر من فقط شانس میتونه کمکت کنه الان خانواده شوهر خالم از گل نازکتر نمیگن به خالم خواهرشوهراش میان خونشو تمیز میکنن مادرشوهر هم کنار خونه خالمه هر براش غذا میپزه😅😂