2777
2789
عنوان

کیا مث من هستن ؟؟ من وقتی بچه بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 59 پست
چند جلسه مشاوره رفتی؟ 

زیاد نرفتم ۳ جلسه.البته مشاور گفت باید تا چند وقت بیای ولی من دیگه ادامه ندادم

من فقط دلم میخواست حرفایی که چند سال تو دلم تلنبار شده بود به ینفر بگم .البته اینم بگم رفتم اون طرفم فحش دادم دلم اروم گرفت کلیم نفرینش کردم😬 بعدش انگار کلا این‌خاطره و حس بد از وجودم رفت

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم پاره پاره ست ازشون مخصوصا که بعد فوت مادرم قلبم شکوندن رفتن الان حتی زنگ نمیزنند حال بچمو بپرسن ...

به جهنم برن بمیرن

انشالله توام به خوشبختی میرسی

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
جدی ب روش آوردی؟ عکس العملش چی بود؟ قبول کرد یا کتمان کرد؟

اره😂من اروم و کم حرفم این کار واسم خیلی سخت بود ولی همش یه حسی بهم میگفت اگه میخوای فراموش کنی باید اینکارو کنی و بعدشم واقعا اروم شدم

هیچی چرت و پرت و مضخرف گفت اره کتمان کرد نکبت

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
خداروشکر خوشحالم برات  منم بی زبونم

تا وقتی اینطوری باشی بقیه هر طور بخوان رفتار میکنن.باید به موقع حرفتو بزنی