2777
2789
عنوان

کیا مث من هستن ؟؟ من وقتی بچه بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 59 پست
هر جفتشون اینجوری بودند؟ مطمئنی ناتنی نبودند؟

جفتشون ظلم کردن یکیشون اون بلاها رو سرم می آورد اون یکی میدید و سکوت میکرد یادمه ایقد خواهر بزرگم( خواهر کوچیکم بهم دست درازی کرد) دوس داشتم میرفتم بغلش و ببوسمش منو پرت میکرد میگفت خوشم نمیاد.شبها منو وسط میخوابوندن از قصد پشتشون میکردن بهم بی محلی میکردن تا ناراحت بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمرین کن که صحبت کنی تو که کار بدی نکردی بخوای خجالت بکشی  خجالتو خواهرات باید بکشن

اره قصد جدی دارم برم پیش مشاور بگم چون تازه فهمیدم تمام مشکلات و شکستهام ورنجهام ریشه در دوران کودکیم داره 

از نزدیکان بودن ؟ تصمیم دارم به خاطر این مسائل جدی برم پیش مشاور

اره فامیل خیلی نزدیک بود منم مثل تو از بچگی تا چنددد سال ازار دیدم چون نمیفهمیدم مامان و بابامم که هیچ کلا تو دنیای خودشون بودن اره حتما برو باور کن من الان اصلا دیگ واسم مهم نیست یادشم نمیفتم ولی قبلا میخواستم بخاطرش خودکشی کنم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

وای چقدر بد عزیزم واست خیلی ناراحت شدم کاش مادرها بیشتر مراقب بچهایی که خواهر برادر دارن باشن ما خودمون ۴ تا بودیم اما مادرم هیچوقت مارو باهم تنها نمیزاشت موقع خواب هم من که از همه کوچکتر بودم میش مادرم می خوابیدم 

اما شما حتما به مشاور نیاز داری پیگیری کن

جفتشون ظلم کردن یکیشون اون بلاها رو سرم می آورد اون یکی میدید و سکوت میکرد یادمه ایقد خواهر بزرگم( خ ...

واقعا حالتو درک میکنم.منم وقتی خواب بودم یه بار خواهرم وچندبار دوتا برادرام به اندامم دست زدن.الان که بزرگ شدم،از بودن کنار کسی ترس دارم.وشدم یه ادم استرسی

واقعا حالتو درک میکنم.منم وقتی خواب بودم یه بار خواهرم وچندبار دوتا برادرام به اندامم دست زدن.الان ک ...

منم ایقد مضطربم به خاطر انجام ی کار ساده کلی استرس میکشم 

چقد بهمون ظلم کردن