2777
2789

ما سه تا خواهر و یه برادریم پدرو مادرم همه سرمایه زندگیشون به اضافه طلاهای مادرم و چند تا وام رو دادن برادرم که باهاش مغازه بزنه بعد از دوسال به خاطر مشکلاتی مجبور شدن مغازه رو جمع کنن اینبار خونشونم دادن بهش که بکوبن و بسازن خودشونم هر چی داشتن و نداشتن حتی حقوق ماهیانشون رو میذاشتن وسط تا ساختمون تموم بشه حالا اون ساختمون آماده شده ده واحده با سه تا مغازه 

الان میگن همه این خونه ها و مغازه ها ماله کامرانه چون خودش زحمت کشیده منو خواهرام خیلی ناراحتیم به نظرتون کار درسته که بریم حرف بزنیم صد در صد ناراحتی پیش میاد ولی دیگه راهی هم برامون نمونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر دوست 🤦‍♀️

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

من بودم چیزی نمیگفتم یعنی روم نمیشد

اما حالا که هر سه تاتون ناراحتید حتما صحبت کنید بگید درسته اون زحمت کشیده اما سرمایه اولیه رو شما دادین اینجوری ما جلوی شوهرامون سرشکسته میشیم که شما مارو به حساب نمیارید 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
صددرصد به مادرتون بگین ماهم فرزند شما هستیم واین چه کاریه

مادرم با اونا هم نظره اصلا به فکر ما نیستن میگن ما دور از جون بمیریم بعد ارث تقسیم بشه آخه وقتی چیزی نمونده وی رو میخواد تقسیم کنم 

بگو مامان بابا شاید یه روزی (بعد ۱۲۰سال) شما نبودید من یا خواهرم با شوهرمون ب مشکل خوردیم یا هزار و یک اتفاق افتاد نیاز به یه پناهگاه داشتیم بنظرتون نباید به فکر ما هم باشید ؟ 

این نیز بگذرد .....
مادرم با اونا هم نظره اصلا به فکر ما نیستن میگن ما دور از جون بمیریم بعد ارث تقسیم بشه آخه وقتی چیزی ...

همین بگین دیگه وبگین ماهم حق داریم ،بعد دوفردا دیگه مریض وپیربشن پسر نگاشونم نمیکنه ،هزارباردیدم ک میگم

بگو مامان بابا شاید یه روزی (بعد ۱۲۰سال) شما نبودید من یا خواهرم با شوهرمون ب مشکل خوردیم یا هزار و ...

یه واحد از اون ساختمون رو میخوام خودشون بشینن باور کن حتی ماشینشون هم فروختن دادن بهش