2777
2789
عنوان

بدن سبزه 😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 136 پست
چرا اینقدر از بدنتون و ماهیت وجودتون بدتون میاد. برام تعجب آوره. من یه دوره چند کیلو چاق شدم پوستم ت ...

اصلا برام مهم نبود 

تا اینکه فامیلامون زدن تو روم 

حتی مامان بزرگم 

مامانم خونه نبود مسخرم میکرد میشه مامان . بابام 

بعد من گفتم به مامانم بگم دیگه بهم نگه نتونستم خودمو نگه دارم زدم زیر گریه مامانم بدش امد گریع کردم گفت ایندفع گفت بگو من به بابات بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن سبزه تو خارج میشه منبع درامد تو ایران میشه مایه خجالت  

خیلی ها هستن که خودشون رو با هزار زحمت تیره می کنند اخرش هم انگار زیادی تو فر موندن جزغاله شدن. همینقدر مصنوعی و غیر طبیعی

برو خدا رو شکر کن خدادادی رو مد هستی

یه تیشرت لش و گشاد بپوش یه شورتک زیرش خیلی جذابه،شکمت ام معلوم نمیشه کم کم که اب شد بعد میتونی لباسا ...

عزیزم منم میخوام برم باشگاه .مشکلم سبزه و پرمو بودن  و چاقی نیس‌.اتفاقا سفیدم و کم مو .لاغرم هستم..ولی خچالت میکشم ک کراپ یا نیم تنه بپوشم.پیجی نمیشنااسی ک تیشرت لش و گشاد داشته باشن؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
مارو هم مسخره کردن بخدا دیگه آدم بیشعور همه جا هست مگه میشه کسی آدمو مسخره نکنه. نباید اهمیت داد

افرین ب طرز فکرت ولی میدونی مثلا تا کسی بهش توجه نمیکنه سریع فک میکنه واسه رنگ پوستشه 

۱۵ سالمه

هنوز خیلی بچه ای که این موضوع واست مهمه

یه تاپ شلوارک زرد یا لیمویی بگیر به پوست سبزه خیلی قشنگ میشه برو ورزشت رو بکن چکار به رنگ پوست خودت و بقیه داری مهم روی فرم بودنه

افرین ب طرز فکرت ولی میدونی مثلا تا کسی بهش توجه نمیکنه سریع فک میکنه واسه رنگ پوستشه 

چون نوجوونه حساسه اگر افکارشو قوی نکنه اعتماد بنفس میاد پایین تو بزرگسالی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اصلا برام مهم نبود  تا اینکه فامیلامون زدن تو روم  حتی مامان بزرگم  مامانم خونه نب ...

دوستان عزیز این تاپیک میخوند لطفا لطفا لطفا بیاید حواسمون ب رفتار و گفتارمون باشه ببینید چجوری ی دختر نوجون اوج غرور و بلوغش چجوری شکوندن بیاید رنگ پوست مدل چشم دماغ قیافه قد و وزن ادما واسمون مهم نباشه بیاید اینو ب بچه هامون اموزش بدیم ک هی نظر ندن اموزش بدیم ک ارزش ادما ب زیبایشون نیست بنظرم حق الناس ترین کاری ک ادم میتونه بکنه اعتماد بنفس کسی رو کم کردن 

ببینید بخاطر وزنشون باشگاه نمیرن 

بخاطر پر مو بودنشون 

بخاطر مدل موها 

بخاطر لاغری بیش از حد 

رنگ پوست 

بیایم واقعا باهمه مهربون تر باشیم