2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم واسه شوهرم غذا نذاشت که ببرم چطور دلش اومدددد😟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 45238 بازدید | 317 پست
واسه چی گلم تقصیر من چی

که توقع میکنید البته بیشتر مزاح بود

من اگه یه مهمون بخاطر ضرورتی نباشه مثلاً مریض یا سرکار باشه قطعا براش غذا میفرستم ولی اگر خودش نیاد و جای دیگه بره گردش یعنی مهمونی و زحمتامو  رو بی ارزش کرده ،نبایدم براش غذا فرستاد

در ثانی دست خالی که نمیشه خونه ی کسی رفت باید شیرینی یا شکلات یا میوه می‌بریم دیگه 

امیدوارم ناراحت نشین چه توقعات بیجایی دارین.

خواهر منم هرموقع با شوهرش میاد باید نهار فردای شوهرشم ببره

شاید تموم شده نذاشته .خواهرش هست که هست شوهرتون باید میرفت مینشست سره سفره غذاشو میخورد ولی خب بیرون رفتن با رفیقاشو ترجیح داده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی هروقت تنها برم خونه خواهر شوهرم خودش سهم برادرش رو میده 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

شوهرت وقتی رفته بیرون چطوری غذا نخورده حتما گفته میخوره

اتفاقا کسی غذا هم داد واسه شوهرت نبر یاد زشته آدم از مهمونی فقط غذاش رو بخواد (1 یا 2 بار اونم کاری پیش بیاد فرق میکنه) 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چرا اینجا همه متوقع هستنجمع کنید بابا

شما چرا تو همه تاپیکا میپری به همه ادبیاتت اینه اروق روشنفکری میزنی میخوای بگی خیلی حالیته بقیه هم همینطور مگه باید از شخص تو اجازه بگیرن برای نظر دادن مادمازل. روغنفکر

تقصیر شوهرت بوده رفیقاش مهم تر از خواهرشه؟؟؟

شاید خواهر شوهرتم به همین دلیل غذا نذاشته

راجب پسر خودشم باید بگم که از کجا میدونی پسرش اومد خونه بهش غذا داد؟

زیادی توقع داشتن هم خوب نیس ۹۹ درصد تقصیر شوهرته

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
آره منم بزور رفتم گفتم زشته دعوت کردن

حس میکنم خیلییی خانوووم و آرومی برا همین شوهرت داره سو استفاده میکنه

عزیزم این قدر رفیق بازی اصلا خوب نیست یکم جدی‌تر رفتار کن😄

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم