2777
2789
عنوان

بدن سبزه 😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 136 پست
این همه حرف قشنگ زدید درباره سبزه ها بیاین به منم دلداری بدید چاق شدم روم نمیشه جایی برم

واقعااااا نمیفهممم چرا انقدر نگران چشم ها و نگاه مردم هستید اگر میگفتین واسه شوهرم و دوست پسرم درکتون میکردم چون اونم اشتباه ها ولی بلاخره ادم ی تعهداتی داره دوست داره طرفش خوشحال باشه 

اماااا مردم ناراحتن شما چاق شدن خوب نبینندتون ب درک ک ناراحتن چکارشون کنیم ی جای دبگه رو ببینن شمارو نبینند شما میخوای واسسه اینکه دیگران شمارو چاق دوست ندارن ببینن بیرون رفتن از خودتون محروم کنید ؟ حتما روتون نمیشه جلو بقیه چیزی بخورید ؟ هر کارییی دوست داری بکن بخدا ک نگاه مردم مهم نیست بخدا من میرم بیرون اصلاااا نکاه ب چاقی لاغری پر مویی کم مویی سبزه سفیدی هیچیهههه مردم نمی کنم شاید خ ادما اینجوری باشن 

ببین دنیا پرررر از ادم های مختلف خیلیا چاق دوست دارن تو همین تاپیک گفته بودن بقیه بشون گفتن چاق شو لاغری زشته ولی ولی ولی اگر اضافه وزنت خیلی شدید بخاطررر سلامتیه خودت فقط سلامتی خودتتت برو باشگاه چشماتم ببند رو نگاه مردم و شروع کن ب لاغر شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.