2777
2789
عنوان

بدن سبزه 😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 136 پست
میزنم همیشه  ولی باز به سرعت رشد میکنه

اتفاقا الان سیاست گذاشت رو توجه ب رنگین پوستا 

لایو اکشن پری دریای بازیگرش سیاه پوست 

فیلم ملکه شارلوت ببین بانو دنبری ی سیاه پوست ولی خعییییلیییییی جذابههههه خودم ملکه هم 

یا بریجیتون اون پسره خعیلیییی خفنهههه 

کلا دارن رنگین پوستارو بولد میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدررر چقدررر مزخرف🫤🫤🫤 وقتی گفتن بیاید دستامونو بیاریم بگو مگه اسکل مسکل چیزیم پس خل شدین اخ ...

اتفاقا تعریف از خود نباشه تیپم از دخترای تو فامیل بهتره 

۱۵ سالمه لیرز میکنن؟

اره بابا 

سعی کن لیزر کنی پوستت لکه نداشته باشی 

لرو ورزش کن انقدر خوش اندام بشی دیگه بحث پوست نمیارن وسط چون میدونن شمام بحث هیکل میاری وسط 😂😂😂

موهات مرتب باشه 

برو ی شغل خفن پولساز با پول دهن همشووون بسته میشه

چرا اینقدر از بدنتون و ماهیت وجودتون بدتون میاد. برام تعجب آوره. من یه دوره چند کیلو چاق شدم پوستم ترک برداشت تا یسال پیش تو نی نی سایت گفتن پوستمون ترک داره خجالت می‌کشیم یادم افتاد عه منم دارم ولی هیچوقت شرمنده نشدم برای چنین چیز مسخره ای

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اره بابا  سعی کن لیزر کنی پوستت لکه نداشته باشی  لرو ورزش کن انقدر خوش اندام بشی دیگه بح ...

فکر کنم رنگ پوست تیره زیاد جواب نده واسه لیزر 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

و منی ک عاشق رنگ‌پوستمم

خودتو دوس داشته باش اسی سبزه خیلیمممم نازه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
خب ببین عزیزم دوساش مسخرش کردن و ایشون حساس شده سنشم حساس

مارو هم مسخره کردن بخدا دیگه آدم بیشعور همه جا هست مگه میشه کسی آدمو مسخره نکنه. نباید اهمیت داد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.