2777
2789

من امروز ۱۳ روزی هست که آی یو آی کردم تست زدم منفی شد ینی الان من باردار نیسم یا زود زدم تستو از موعودمم رد نشده ۶ روز مونده ۲۶ روز سیکلمم هست خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن ۱۴ روز بعد معلوم میشه

بی بی چک بعد از عقب انداختن نشون میده 

حتی اگه بروشورشون رو هم بخونی 

قید شده 

هفت روز بعد از عقب انداختن 

ولی عزیزم هیچ میدونی همین استرس برات سمه 

استرس جلو بارداری رو میگیره بخصوص برای خانمها 

حالا اگرهم باردار باشی 

برای اون فسقلی سمه اللن مغزش داره تشکیل میشه اروم باش وتوکل کن بخدا 

صلوات بفرست 

یا الله بگو زیاد وتوکل کن 

بی بی چک بعد از عقب انداختن نشون میده  حتی اگه بروشورشون رو هم بخونی  قید شده  هفت ...

عزیزم میدونی من ۳۱ خرداد تولدمه میخام ببینم تا تولدم مامان شدم یا نه واسه اون توی تایپک ها خوندم حتی ۸ روز مونده ب موعود هم مثبت شده دکتره گف اگ بعد ۱۴ روز تست بزنی معلوم میشه منم یکم کنجکاوم ماه ۴ اقداممه تبلی و کیست دارم ولی موقع آ یو آی اندازه فولی هام ۲۴.۲۰‌.۲۰.۱۹ بود ک فردای آ یو آی من از درد حتی نمیتونسم تکونم بخورم سمت چپم دورو بر نافم خیلی درد میکرد میگفتن تخمک آزاد شده ینی تا بعد ی روز آ یو آی کیفیت اسپرم پایین میاد اخه من خونرم تا ۵ روز میتونه اسپرم بمونه  

عزیزم میدونی من ۳۱ خرداد تولدمه میخام ببینم تا تولدم مامان شدم یا نه واسه اون توی تایپک ها خوندم حتی ...

اینقدر ذهنتو درگیر نکن 

اروم باش لطفا قربونت برم 

بیخیال روز تولد ویکی شدن با بارداریت شو بیشتر عصبی میشی واسترس میگیری 

تا از موعدت نگذره نشون نمیده 

خدا بزرگه درست میشه