2777
2789
عنوان

کج شدن جمجمه نوزاد به یک سمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 79 پست

سلام استارتر .

نمیخوام بترسونمت ولی خیلیی زود متوجه شدی عزیزم خیلییی خوبه مشکلی ک پارسال پسر من داشت ببین حتمااا حتمااااا ببرش بیمارستان مفید پیش دکتر احسان مرادی دکتر مغزو اعصاب هست این یه مشکل مادرزادیه ک با جراحی خوب میشه اصلا ربطی ب بد خوابوندن نوزاد نداره . 

من پارسال دنبال دکتر خوب بودم پیش خیلیا بردم اینقد پاسم دادن ولی شما فقط یه ویزیت برو پیش همین دکتر اسمشم داخل نت بزن ببین چقدر همه راضین بچت تا کوچیکه ببرش عزیزم عملشم چون کوچیکه سنگین نیس خودت یه ویزیت برو حتما اگه شهرستانی حتمااا وقت بزار برو چون از یکسال بگذره دیگه جراحی نمیکنن وقت طلاییت همین الانه ک سر بچت درست بشه خواستی بگو من برات بفرستم عکس بچمو سوالیم داشتی بپرس عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر خلاف جهتی که میگی بخوابونش درست میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از کجا خریدید چند

اصلااا این کلاه رو نخر اینو‌دکتر خودش بعد از عمل مینویسه باید اونم بری پیش متخصصش تا قشنگ برات درست کنه  مشکل شما رو من میدونم چیه چون پارسال خودم درگیرش بودم خداخیر بده دکتر مرادی رو بهترین جراحه ایشالا هرچی از خدا میخواد بهش بده 

سلام استارتر . نمیخوام بترسونمت ولی خیلیی زود متوجه شدی عزیزم خیلییی خوبه مشکلی ک پارسال پسر من داش ...

بچه شما از اول اینجوری بوده؟؟؟

اسم مریضی چیه؟؟؟

عکس بفرستید ببینم لطفاً؟؟؟

بچه شما از اول اینجوری بوده؟؟؟ اسم مریضی چیه؟؟؟ عکس بفرستید ببینم لطفاً؟؟؟

داخل پیوی میفرستم برات درخواست بده .

پسرمن حالت سرش خربزه ای بود ولی یسریا ک اونجا بودن دیدم بچشون یه طرف جمجه شون کجه با عمل خوب میشن نگران نباش اصلا . فقط نزار دیر بشه دست دستم نکن چون تا بچت کوچیکه ببری فرم سرش خیلی خوشگل میشه هم چون نوزاده بعداز عمل مراقبتش اسونه بچه راه نمیره ک نگران باشی 

اگر عمل نکنیم چه عوارضی داره؟؟؟؟؟

عوارضش اینکه فرم سر بچت بد میشه چون میگی یطرف جمجه کجه رو اجزای صورتش تاثیر میزاره یطرفش میره داخل اصلااا شک نکن ب عمل بببین الان برات خیلیییی سخته خودت و همسرت شاید حالتون داغون بشه غصه بخورید ولی یسر برید پیش دکتر مغزو اعصاب ببینید چی میگه همشون بهت پیشنهاد عمل میدن . اینده بچتو خراب نکن توروخدا ببرش تصمیم سختیه خیلی سخت ولی بری بیمارستان متوجه میشی ک خیلیا این مشکلو داشتن

داخل پیوی میفرستم برات درخواست بده . پسرمن حالت سرش خربزه ای بود ولی یسریا ک اونجا بودن دیدم بچشون ...

عزیزم شاید مشکل شماچیزدیگه ای باشه

والا من هرنوزادی دیدم سرش گردنبوده پسرخودمم چون بیشتریه طرف میخوابید کلا سرش کج بود 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اگر عمل نکنیم چه عوارضی داره؟؟؟؟؟

عزیزم با دکتر کودکان کوچولوت صحبت کن راهنماییت می‌کنه

اینجا کسی تخصص نداره که، دفعه بعد بردی معاینه نشون بده

این طبیعیه معمولاً، اگرم نباشه بهترین راهنما دکتر هست فقط

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...