2777
2789
عنوان

کج شدن جمجمه نوزاد به یک سمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 79 پست
عمل چی بابا بچه رو یک مدل خوابوندی اینطور شده من خودم دوتا دختر دارم میدونم چی میگی موقع خواب مرتب س ...

عزیزم توروخدا نمیدونی نگو همه ک اینجوری نیستن منم قبلا همش بهم میگفتن بچه رو خیلی بچپ خوابوندی ب راست خوابوندی فرم سر بچت بد شده اینقدرم تو نت خوندم تا فهمیدم این مشکل هست ک تو یسری از بچه ها اتفاق میوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توروخدا نمیدونی نگو همه ک اینجوری نیستن منم قبلا همش بهم میگفتن بچه رو خیلی بچپ خوابوندی ب راس ...

الان شما از کجا صد درصد میدونید مشکل بچه اسی همون مشکل بچه شماست اسی الان غش نکنه از نگرانی خوبه

فقط خدا
شما چرا این همه با قطعیت حرف میزنید 

چون من پارسال بچمو عمل کردم و خیلیارو دیدم داخل بیمارستان نام کاربریمم فراموش کردمو بخاطر این خانوم باز عضو‌شدم دقت کنید میبینید ک چندتا بیشترم نزده پیام گذاشتم . بعد اینکه این عمل تا یه زمانی طلاییه ک تا یکسالگی بچه هست بعداز اون دکترا انجام نمیدن فرم سر بچه بد باشه توجامعه بمشکل میخوره الان کوچیکه مشخص نیس هرچی بزرگتر بشه بیشتز معلومه

عزیزم توروخدا نمیدونی نگو همه ک اینجوری نیستن منم قبلا همش بهم میگفتن بچه رو خیلی بچپ خوابوندی ب راس ...

والا پسرمنم سرش پهن بود وبه سمت راست کج بود الانم گزد شده😐اینجوری باقاطعیت میگی دل بنده خدارو میلرزونی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من حالم بد شده خدایی، نمیدونم چکار کنم، خدا خودش کمکم کنه

من نمیخوام‌نگرانت کنم ولی خودت بزن داخل نت بخون اینو متوجه میشی دوست عزیز منم پارسال مثل شما بودم ولی اگه تهرانی ک یسر برو بیمارستان مفید یا بیمارستان طبی کودکان ببین چی‌میگن بهت سر سری ولش نکن 

داخل پیوی میفرستم برات درخواست بده . پسرمن حالت سرش خربزه ای بود ولی یسریا ک اونجا بودن دیدم بچشون ...

وای پسر منم ۵ماهشه سرش خربزه ایه😢خیلیا میگن به مرور گرد میشه،یعنی مشکل داره؟؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
من حالم بد شده خدایی، نمیدونم چکار کنم، خدا خودش کمکم کنه

والااینجور که این خانم عزیز میگه منم پشیمون شدم چراسه ساا ل پیش پسرمو نبردم دکترمغزواعصاب😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من نمیخوام‌نگرانت کنم ولی خودت بزن داخل نت بخون اینو متوجه میشی دوست عزیز منم پارسال مثل شما بودم ول ...

عزیزم دقیقا دکتر چیگفت بهت مشکلش چی بود بلاخره هرمشکلی یه اسمی داره بزنیم نت عکساشو ببینیم

اسی تاپیکت رو ذخیره میکنم بعد بیا بگو چه شد میخوام ببینم این خانم که این همه با قطعیت داره حرف میزنه چند درصد حرفش درسته

اگر من بچه بزرگ کردم و مشکل شما رو داشتم فقط بخاطر بد خوابوند بچه بود که اون هم درست شد با تنظیم سر بچه موقع خواب

ان شالله که بچه شما هم هیچ مشکلی نداره نگران نباش

فقط خدا

من چون پسرم فقط از ی سینه شیر میخورد ی طرفه سرش خیلی کج شده بود،خیلی ترسیده بودم، بعد هر وقت خوابش میبرد فقط به اون سمت میخوابوندمش درست شد

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...