2777
2789
من نشنیدم. ولی وقتی خدا یه چیزی رو حرام و اعلان جنگ اعلام می‌کنه فک نکنم استثنا قایل بشه.

اره قبول نیست 

گناهه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو بذار کارمزد پربرکت میشه  مثل تمام بانک ها

رو گناه اسم قشنگ بزاری بازم همون گناهه آدم خودشو که نمیتونه گول بزنه 

ولی خب بانک ها دارن کار خودشون رو انجام میدن کسی کاریشون نداره انگار

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
آره مثل وقتایی که ادم چاره ای نداره بد جور تحریک میشه میره زنا میکنه 😔🤲

الان منظورت چیه ؟

گلم من نگفتم ربا کار درستیه گفتم از یکی شنیدم تو مجبورییی  نمیدونم طرف راست گفته دروغ گفته گفتم شنیدم تایید نکردم حروم خدارو 

خودم حروم خدارو اگه هر اسمی هم روش بزارن هم حروم میدونم

واااا

نه عزیزم اصلا همچین چیزیی نداریم...همش قران میگه حرامه.کسی سمتش نره

اره گلم من خودم گناه بودنش رو تایید میکنم اصلا بحثی توش نیست

رو گناه اسم قشنگ بزاری بازم همون گناهه آدم خودشو که نمیتونه گول بزنه  ولی خب بانک ها دارن ک ...

آدم خودشو گول نمیزنه ولی اونی که میخواد ملتو گول بزنه و اسم قشنگ میذاره براش اسمش چیه?

پول نزول حرومه . ربا حرومه . ولی سود و بهره ی بانکی و کارمزد حلال میشه و علنا تبلیغ میکنن . این جالبه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آدم خودشو گول نمیزنه ولی اونی که میخواد ملتو گول بزنه و اسم قشنگ میذاره براش اسمش چیه? پول نزول حرو ...

خب منم دردم همینه انگار کسی نیست جلوشون رو بگیره 

خب منم دردم همینه انگار کسی نیست جلوشون رو بگیره 

جلوشونو بگیره? 

تاره بهشون بیشتر پر و بال هم میدن 

تهشو بگیری میرسی به اینکه همه چی حرومه ، مگر اینکه منو شریک کنید توش 🙃

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آدم خودشو گول نمیزنه ولی اونی که میخواد ملتو گول بزنه و اسم قشنگ میذاره براش اسمش چیه? پول نزول حرو ...

ابجی جون اونم ۱۸درصد و۲۰درصدبه بالا...خب همین پولا وارد زندگی هامون شده که اینقدر گرفتاریم و بی برکت شده زندگی هامون ومتاسفانه پول حرام روی نسل وبچه هامون هم تاثیر منفی میزاره..دیگه تاتهش برید چی گفتم...اصلا بخدا ادم حرفش نمیاد

ابجی جون اونم ۱۸درصد و۲۰درصدبه بالا...خب همین پولا وارد زندگی هامون شده که اینقدر گرفتاریم و بی برکت ...

واقعیت من اصلا کاری به گناه و ثوابش ندارم 

حرفم اینه اگه حرومه و عیبه و گناه واسه همه چیش هست . یعنی اونی که میگه گناهه نباید وام بگیره و سود بده ، نباید پول تو صندوق بانک و سپرده بذاره و سود بگیره . چون کل سود اینجوری براش حرومه و گناهه و جنک با خداس 

اونی هم که اعتقاد نداره چه از بانک بگیره ، چه از ممد نزولخور براش فرقی نداره و کارشو راه میندازه

تسویه اش هم دیر بشه چه نوچه های ممد نزولخور سفته هاشو بذارن اجرا ، چه بانک کارشناس بفرسته خونه ای که تو رهن بانک گذاشته رو به مزایده بذارن 

سر و تهش یکیه