2777
2789

خانما من با خونه بابام یساعت تقریبا فاصله داریم فقط اخرهفته ها میرم با توجه ب اینکه ی نی نی توراهی داریم و ی بچه ۵ساله دست تنهام احساس میکنم اگه برم نزدیکشون مادرم کمک حالم باشه شرایط برام راحتتره ولی از طرفی دغدغه جابجایی  واینکه بچه هام دوتربیت بشن یا دخالت خانوادم تو مسایل خصوصیم این چیزا یکم دلواپسم میکنه میشه شما از تجربه هاتون بگید

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همش فک میکنم اگه برم نزدیکشون هی بخوان بیان برن  بچه رو بگیرن ببرن مهمونی و پیش خودشون ازین کارا که  همه مادربزرگ پدربزگا میکنن....  

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

هر کسی دیدگاه خاصی داره

اصلا موضوعی نیست همه اتفاق نظر داشته باشن

من بشخصه یک روز مامانم نبینم دیوانه میشم ،عاشقشم.زندگی دور از پدر مادرم زجر آورترین عذاب زندگیمه.حتی تحمل مسافرتای ۷ روزه رو ندارم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

من خودم آرزومه کنار خانوادم نباشم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

چهارساله بامامانم تو ی کوچه ایم از نظر کمک واقن عالیه هرچی بخام براخونه یا برم جایی بچه رو بذارم و مهمون داشته باشم کمک هستن حوصلم سر نمیره هرروز اونجام بدیشم اینه ریزوم درشت زندگیمو میدونن ولی خداروشکر دخالت نمیکنن و بیشتر کمک حالن البته باید تا۱۵روز دگ تخلیه کنم برم😢

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
من دوری ‌دوستی رو‌ترحیح میدم‌ولی زمانی که بچم کوچیک بود کاش نزدیک خانوادم زندگی میکردم تا آنقدر خسته ...

اخه میدونی اگه بیای نزدیک دیگه نمیتونی دوربشی برات سخته بعد من مادرم یخورده اخلاقش تنده همه چی ب روی ادم میاره ازین چیزا نگرانم و برخورد شوهرم

بعد همش فک میکنم اگه برم نزدیکشون هی بخوان بیان برن  بچه رو بگیرن ببرن مهمونی و پیش خودشون ازین ...

اینام هست دگ هم خدا هم خرما

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
من ۱۴۰۰ کیلومتر از مادرم دورم

خوشحالت رفیق 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )