2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 103 پست
چیکار کنم؟ درخواست طلاق بدم ینی؟

ده ماه گذشته خسته نشدی از بلاتکلیفی؟ حداقل برو درخواست طلاق بده ببین دردش چیه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ده ماه گذشته خسته نشدی از بلاتکلیفی؟ حداقل برو درخواست طلاق بده ببین دردش چیه

اون منتظر من درخواست بدم....اخه خودش درخواست بده باید اجرت المثلم بده ولی من بدم این و نصف اموال شاملم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون منتظر من درخواست بدم....اخه خودش درخواست بده باید اجرت المثلم بده ولی من بدم این و نصف اموال شام ...

تا جایی که میدونم برای اجرت المثل مثل مهریه هز زمان درخواست کنی بهت تعلق میگیره🤔 اگه نمیخوای دادخواست بدی مهریتو بذار اجرا 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من میگم بی خبر برو خونت با یه بزرگتر  مطمئن باش بیرونت نمیکنه  فعلا رو لج افتاده

ده ماه واسه چی باید لج کنه؟ احتمالا میخواد با کمترین هزینه تموم کنه

همون تهدید رو میخام که نمیدونم چه تهدیدی بکنم..قانونی بدتر لج و لجبازی

ببین وقتی طلاقت نمیده .نفقه و مسکن و لوازم منزل شما و بچه ها رو باید تامین کنه .برو دادخواست اینا رو بده ‌.مهریه هم نمی خواد دادخواست بدی که اعلان جنگ باشه. اینا رو که برات تهیه کرد برو یه گوشه با بچه هات زندگی کنید تا اونم یا سر عقل میاد یا میره پی کارش که چه بهتر . ولی هرچقدر که بیوفتی دنبالش بدتر اون فرار میکنه .اینا رو براتون تامین کنه تو هم کلا ندیدش بگیر .اگه قصد ازدواج مجدد هم نداری که چه بهتر 

ببین وقتی طلاقت نمیده .نفقه و مسکن و لوازم منزل شما و بچه ها رو باید تامین کنه .برو دادخواست اینا رو ...

رفتم درخواست خونه دادم...اومد تو جلسه گفت ماهی۵۵۰۰میدم بهش نفقه خودمو بچه م...منم گفتم دوماه ۵۵۰۰میگیرم بعد دوباره درخواست خونه میدم

رفتم درخواست خونه دادم...اومد تو جلسه گفت ماهی۵۵۰۰میدم بهش نفقه خودمو بچه م...منم گفتم دوماه ۵۵۰۰میگ ...

شما و بچتون رو ماهی ۵ میلیون و ۵۰۰ نفقه میده ؟ کی این نفقه رو تعیین کرد ؟ خودش میده همینجوری یا دادگاه تعیین کرد ؟ 

شما و بچتون رو ماهی ۵ میلیون و ۵۰۰ نفقه میده ؟ کی این نفقه رو تعیین کرد ؟ خودش میده همینجوری یا دادگ ...

من و بچه ۴ساله م باهم ۵۵۰۰اره....خوب ببین این درعوض خونه هم هس.باید خونه با امکانات بگیره من گفتم فعلا خونه مامانم راحتم دادگاهم گفت ماهیانه باید۵۵۰۰ بدی بهش