2777
2789
عنوان

دلسوزی بدترین کاره

472 بازدید | 17 پست

یادم افتاد که زمستون یه پسر بچه پونزده ساله تو سرما با لباس نازک  دیدم خیلییی قیافش مظلوم بود .اصلا مظلوم که میگم یعنی هر کی میدیدش گریه میکرد برا اون چهره .بعد منم از فاصله ی دور تر داشتم نگاهش میکردم  یه چند دقیقه گذشت دنبال پول بودم برم از ادامسایی که دسفروشی تو اتوبوس میکرد،بخرم اما همون لحظه که اتوبوس اومد دیدم با دستش به پشت بقیه ... .یعنی یجور تجاوز و نیشخند میزد ‌خیلی چندشم شد و فهمیدم ساده خودمم 😒😏 نمیدونم چقد باید شاهد این نوع نامردیا باشم تا دست از مهربونیو سادگی بکشم و بپذیرم هر رنجی برا هر روحی لابد بجاست . .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته دیگه کمک نمیکنم. من به حیوونای تو خیابون غذا میدم اذیتشون نمیکنم.  اینم خودش یه جور کار خیره به کسی برنخوره ولی جدیدا به کسی اعتماد نمیکنم اونقدر اتفاقات بد میشنوم دیگه به ادمیزاد هیچ اعتمادی ندارم به حیوون کمک کنم بهتره تا انسان 

ما یه ضرب المثل داریم میگیم دل سوزی ک و ن سوزی داره 

یعنی هر کیو دیدم برا کسی دلسوزونده همون طرف حسسسابی گذاشته تو‌کاسش برا خودمم پیش اومده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خب توقع داری کسی که کف خیابون بزرگ شده و مدرسه و درس و کلاس و سواد و کتاب هم نداشته چجوری فرهنگ و ادب یاد بگیره؟ 

نمیگم کارش درست بوده ها 

اما شاید منم جای اون آدم زندگی میکردم اون رفتارها رو داشتم 

خب توقع داری کسی که کف خیابون بزرگ شده و مدرسه و درس و کلاس و سواد و کتاب هم نداشته چجوری فرهنگ و اد ...

حداقل وجدان که داره میتونه با احترام برخورد کنه با کسایی که قراره شاید بهشون چیزی بفروشن.یعنی یکی با خودش اینطور کنه ناراحتی حس نمیکنه؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
خب توقع داری کسی که کف خیابون بزرگ شده و مدرسه و درس و کلاس و سواد و کتاب هم نداشته چجوری فرهنگ و اد ...

ادم باسواد و بیسواد نداره اطرافم خیلیا دارن درس میخونن چه سن بالا چه سن پایین بعضیا اونقدر بیشعورن میگم اخه واسه چی درس میخونین ابروی علم و دانش رو میبرین.  بعضیا فقط واسه کلاس کاری درس میخونن یه مدرکی داشته باشن همه باسوادا باشعور نیستن یه سر به بعضی مدارس بزن میبینی بعضی بچه ها توی چه خونواده هایی دارن بزرگ میشن جالبه خونواده هاشون باسوادن ولی بچه هاشون یه حرفهایی میزنن من خجالت میکشم

حداقل وجدان که داره میتونه با احترام برخورد کنه با کسایی که قراره شاید بهشون چیزی بفروشن.یعنی یکی با ...

تو شرایط زندگی سخت وجدان آدم ها کم رنگ میشه 

شاید اون بچه از این جامعه و زندگی ای که داره عصبانیه و فکر میکنه چرا زندگی من اینجوریه و زندگی بقیه این آدم‌ها راحت تره و البته داره به نحو اشتباهی عصبانیت و حس های بدش رو تخلیه می‌کنه 

تو شرایط زندگی سخت وجدان آدم ها کم رنگ میشه  شاید اون بچه از این جامعه و زندگی ای که داره عصبا ...

درسته پس میتونم خشمگین نباشم اما اجازه ی دلسوزی رو بخودم نمیدم دیگه ☹️

ادم باسواد و بیسواد نداره اطرافم خیلیا دارن درس میخونن چه سن بالا چه سن پایین بعضیا اونقدر بیشعورن م ...

اره قبول دارم سواد ‌و درس خوندن شعور نمیاره 

ولی اون بچه ی تو خیابون رو حتی کسی نیست که بهش رفتار درست و ادب رو یاد بده 

درکل منظورم این بود که اون بچه شرایطش با دیگران متفاوته 

درسته که کارش غلطه اما ما جای اون زندگی نکردیم و نباید قضاوتش کنیم اون قطعا زندگی خیلی سخت‌تری داشته