2777
2789

سلام دوستان من ۲ماه باردارم 

بعد خیلی حساس زود رنج شدم😔

استراحت مطلقم هستم مامانم اومدع مراقبم اینجام شهرغریبم

بعدمامانم داشت بادوستش صحبت میکردن اخر حرفشون ب مامانم گف  انشاللع جشن ده روز نوم دعوتت میکنم بعد گف اوه باید بیایم شهر دومات بعد مامانم گف دومادم برای خودش اینجا میگیرع ما اونجا ب شوخی میگف 

یهو شوهرم گف ن خودتون همونجا بگیرید مااینجا جشن اینا نداریم نمیگیریم خیلی ناراحت شدم هیچی ناهار نخوردم گلوم بغض گرفته بود 

واس اون بچش کلی جشن بزن بکوب کرده بودن 

حتی خونوادش براشون مهم نیس من حامله ام تازه مادرش ناراحتم هس دوس نداشت حامله باشم همش  ب شوهرم میگ این بچه بدرد نمیخورع پسرع همسرم میگ ب دردت میخوره

😔💔

الانم ازاون موقع دقیقا سمتی ک جنین هس بشدت درد میکنه 

ولی هیچی نمیگم ب کسی ک درد دارم

خودش ی بچه دارع ازدواج مجدد جفتمون(همسرش خیانت کرده جداشدن پسرشم کلا نمیرع پیش مادرع باماست من قبولش کردم)

بااحترام لطفا هرچیزی نگید ب اندازع کافی حالم گرفته هس 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

به مامانت بگو خدایی نکرده بلایی سر بچت نیاد 

شاید اونم به شوخی گفت خب

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

عزیزم حساس شدی...بزار دنیا بیاد عزیز میشه براش جشن هم میگیرن...از کاری که کردی معلومه خیلی دلت بزرگه😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانت بگو خدایی نکرده بلایی سر بچت نیاد  شاید اونم به شوخی گفت خب

ن خیلی جدی بود بعدم خودشون دوتایی ناهار خوردن منم رفتم اتاقم حتی ی نمیپرسه چطوری الانم گذاشته رفته بیرون🥲💔

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
اگر درد داری به دکترت زنگ بزن بگو

😔هی پاهامو تودلم جمع میکنم کم زیادمیشه دردم

عزیزم طبیعیه هورمون هات بهم ریخته اما هربار دلگیر شدی با اون فرشته کوچولو درد و دل کن چون خیلی پاک و پر ازانرژی مثبت امیدوارم بتونی همیشه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی چون هم برای ناراحتی هم برای خوشحالی دلیل زیاده مامان دل کوچولو

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

عزیزم طبیعیه هورمون هات بهم ریخته اما هربار دلگیر شدی با اون فرشته کوچولو درد و دل کن چون خیلی پاک و ...

😭نمیخام درد ودل کنم باهاش ی بار با یکیشون درد دول کردم ۲۱هفتگی پرکشید ازتو دلم 

از الان مامانت اومده پیشت؟زود نیس؟

من رحمم دوشاخس هماتوم دارم باید استراحت کنم تا ۱۴هفته بشم ک سرکلاژم کنن سقط داشتم

ن خیلی جدی بود بعدم خودشون دوتایی ناهار خوردن منم رفتم اتاقم حتی ی نمیپرسه چطوری الانم گذاشته رفته ب ...

ناراحت نباش ببین من بابام قبل از اینک داداشم به دنیا بیاد به مامانم میگفت من تا زمانی ک چهل روزش نشوده نمیتونم نگاش کنم نمیام بغلش کنم من میرم تو برو خونه بابات حالا اینا ازدواج اول دوتاشون بود بچع اولشونم بود ولی بعد از اینک به دنیا اومد همون تو بیمارستان بغلش کرده بود هرشب براش از سرکار برگشتنی اسباب بازی میخریده همش باهاش بازی میکرده بچع ک خواب بوده بیدارش میکرده باهاش بازی میکرده 

وقتی ک به دنیا بیاد مهرش میوفته به دلش ناراحت نباش گلی

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱