2777
2789
دیروز موقع واکسن 4ماهگی اینطوری شد سریع خانومه ورداشت برد پیش دکتر اونجا.دوباردیگه ام اینطوری شده بود یعنی دفه اول که مردم خونه مادرم شهرستان مهمونم داشتیم مامانم انقدر خودشو زد که نگو.دکتر بهداشت گفت ببر متخصص اطفال حالا تاببرم کسی اطلاعاتی داره؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
نه وقتی شدید گریه میکنه
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اینجوری شد.یه بار که کلا کبود شد شوهرم مجبورشدسروتهش کنه بزنه تو پشتش تا نفسش برگرده.اگه نمیزد.....وای دکتربردم گفت چیزی نیست،به مرور بهتر میشه فقط موقعی که ریسه میره باهاش حرفم نزنین.من این کارومیکنم الان خیلی بهترشده.هرموقع حس کنم ریسه ش داره طولانی میشه یه دست خیس به صورتش میکشم سریع گریه میکنه.سزارینی هستی؟
با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
تا چند ماهگی اینطوری بود؟
آره سزارینیم شنیدم موقعی که زمین بخوره گریه کنه هم اینطوری میشه .بخدا دارم از نگرانی میمیرم
صحنه دیروز یادم میاد گریم می گیره.تهرانم کسی رو ندارم از دلهره دارم میمیرم
سلام منم دخترم اینطوری میشد خیلی بهم سخت گذشت خیای هم پکتر بردن و همه هم میگفتن هیچ مشکلی نیست و تا دوسالگی خوب میشه گفت فقط بهش بها ندید و لوسش نکنید چون دنبال جلب توجهند این دوسال خیلی به من سخت گذشت ولی واقعاسر دوسال خوب شد