2777
2789

سلام عزیزم، من خودم روانکاوم، تهران کلینیک آگاه عالیه سرچ کنین شمارشو پیدا کنین. فقط شاید زود نوبت ندن.

در این صورت خودمم آنلاین کار میکنم جلسه اولمم رایگانه برای اینکه بهتر تصمیم بگیرین. اگر مایل بودین پیام بذارین

09931866285.

« میزان رنج ما متناسب با فاصله ما از واقعیت است.» جان فردریکسون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بهم فرق روانکاو و روانشناس و بگین

بله عزیزم، ببین تا جاییکه در دانشگاها تحصیل میکنیم، یا مشاوره میخونیم یا روانشناسی، که میتونه از لیسانس باشه تا دکتری، پس تا اینجا یا مشاور میشن یا روانشناس، اما بعضیا که به رواندرمانی علاقمندن میرن دوره های آزاد تخصصی میگذرونن و میشن رواندرمانگر فردی، حالا این دوره ها صدتا مدل و شیوه دارن که روانکاوی یکیشه، پس همه روانکاوا، مشاور یا روانشناسایی هستن که دوره های تخصصی رواندرمانی به شیوه روانکاوی رو گذروندن. در واقع مشاور یا روانشناس شدن معادل پزشک عمومیه، روانکاو شدن معادل تخصص مثلا قلب گرفتنه. 

اما تفاوتش برای شما : کاری که مشاور انجام میده راهکار دادنه. کاری که روانشناس انجام میده هم راهکاره هم یجورایی نوک زدن به رواندرمانی که معمولا هم به شیوه های من درآوردی و غیر علمی انجامش میدن، کاری که رواندرمانگر انجام میده کمک به تغییر حال درونی یا الگوهای نامناسب رفتاری هست، حالا رواندرمانگرا به شیوه های مختلفی این کارو انجام میدن، مثلا بعضیا میگن بنویس و جدول بکش و.... اما روانکاوا با کمک ناهشیار شما، ریشه مشکل رو که در گذشتس و هضم و حل نشده باقی مونده رو پیدا میکنن، و طی یه فرایند پیچیده کمک میکنن اون ریشه، هضم بشه و کمتر خودشو به شکل مشکل و علائم نشون بده.

مشاوره معمولا تک جلسه ایه شما میری مشکلتو میگی و راهکارتو میگیری و میای. 

روانشناسی معمولا شما میری مشکلتو میگی یه سری تست ازتون میگیرن و بر اساس جوابا یه تشخیصی روتون میذارن و در نهایتم یا ارجاع میدن به روانپزشک، یا چنتا توصیه بهتون میکنن یا هم هردو، که ممکنه جلسات تا مدتها هم ادامه پیدا کنه ولی معمولا محدوده. روانکاو اینجوریه که شما مشکلتو میگی، ما باهم ریشه یابی میکنیم میرسیم به اصل داستان که معمولا یه اتفاق یا خاطره یا حتی یه تصویر توی گذشتس که روانتون بجای هضمش اونو به علائم تبدیل کرده، بعد در کنارهم قدم به قدم اون ریشه رو هضم و حل و فصلش میکنیم و میاییم جلو و کم کم میبینی نه تنها اون مشکل داره کمرنگ میشه، بلکه کلا حس بهتری پیدا کردی. 

« میزان رنج ما متناسب با فاصله ما از واقعیت است.» جان فردریکسون

خانم دکتر سپیده رحیمی نژاد 

واقعا یکی از بهترین های روانکاوی و زوج درمانگریه

عضو انستیتو روانکاوان،

و عضو انجمن روانشناسان آمریکا

مدیریت کلینیک سپیدار هستند

از نظام روانشناسی و هم سازمان بهزيستي مجوز دارند

با سوادند و قدرت بالا توی تحلیل شخصیت دارند 

خانم دکتر سپیده رحیمی نژاد  واقعا یکی از بهترین های روانکاوی و زوج درمانگریه عضو انستیتو روان ...

من هم با خانم دکتر رحیمی نژاد جلسات روانکاوی دارم واقعا از تحلیل شون تو جلسات لذت میبرم فوق العاده هستند

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

من جدیدا دارم میرم پیششون دفترشون پونکه واقعا کلینیک خوب و منظمیه

افسردگی جاری مو درمون کرد ،جاریم یه مدت حالش خیلی بد بود،یه بارم قرص خورده بود خودکشی کنه،دکتر خیلی کمکش کرد الان خیلی بهتره  

سلام من پیش دکتر آسیه برجی رفتم و نتیجه گرفتم 

پیشنهاد میکنم پیش ایشون برید خیلی با تجربه و کار بلد هستند

بیشتر مراجعه کنندهاشون هم قدیمی هستند من در مطب حضور داشتم کسانی بودن از 3 4سال پیش با ایشون ادامه دادند و راضی بودن 

روز های چهارشنبه ویزیت میکنند

مطب ایشون تو ستارخان هست

آدرس : تهران - ستارخان  - خیابان باقرخان - پلاک 85 - واحد 1 همکف - مرکز مشاوره همراز

0990-9142809

021-66574163

021-66574180