2777
2789
سلام عزيزم بچه دوم اولين. روز اخرين پريوديم ١٩ فروردين بود  خيلي زود به زود گرسنه ميشم صبح زود ...

اهان دقت نکردم اخرین روز پری ۲۹بوده پس.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم بچه دوم اولين. روز اخرين پريوديم ١٩ فروردين بود  خيلي زود به زود گرسنه ميشم صبح زود ...

خدا برات حفظشون کنه 

آره منم تند تند گرسنه میشم ولی کم میخورم زیاد میلم نمیکشه .یه لقمه که میخورم احساس پر بودن میکنم 

سونو نرفتی؟

نمیدونم چرا قوری گل قرمزی رو ریپلای میکنم .و لی متنم ارسال نمیشه براش  دیشب فکر کردم کلا پستم ...

ممنون‌عزیزم پستت و پیدا کردم خوندم❤️

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

سلام دوستان، من بارداری دومم هست و یه دختر نه ساله دارم، هرچند نسبت به بارداری اولم که همش استراحت مطلق بودم و دائم امپول و رنگ به رنگ داروهای متفاوت مصرف میکردم الان بهترم اما باز خیلی اذیتم، نفخ و سوزش معده و حالت تهوع و کم اشتهایی باعث شده بی انرژی باشم، آخرین پریودم ۴ فروردین بود ، یکم تیر وقت سونو ان تی و غربالگری دارم، 

سلام گل گلیا😍

خوشحالم از اشنایی و دیدنتون توی تاپیک 

پستهاتون خوندم قوت قلب بود که فقط من عجیب نیستم😬

من مهتابم ۳۳ سالمه 

دو تا پسر ۶ و ۱۲ ساله دارم

اخیرا کلی مشکلات اندومتریوز و کیست و چسبندگی و جراحی لاپاراسکوپی داشتم و هنوز نتونستم باور کنم که خدا یه تمشک تو دلم گذاشته😅

دو تا زایمان قبلیم طبیعی بود 

بارداری اولم فوق نرمال

بارداری دومم فوق آنرمال😂سرشار از قرص و امپول و دارو تا لحظه اخر 

خیلی کم صبرم 

فردا نوبت دکتر جراحم دارم اما میدونم نمیخوام باهاش برای بارداری ادامه بدم چون خیلی مطبش شلوغه و انکولوژ هست 

هنوز سونو نرفتم

امروز خودم یه نوبت گرفتم نزدیک خونه مون ببینم اون داخل چی به چیه😎

سلام دوستان، من بارداری دومم هست و یه دختر نه ساله دارم، هرچند نسبت به بارداری اولم که همش استراحت م ...

خیلی مبارکه عزیزم 

خدا هر دوتا نبات زندگی تو برات حفظ کنه

آره عزیزم ما هم از این علائم ها داریم چه میشه کرد باید تحمل کرد

من بارداری اولم تپش قلب اذیتم میکرد که تا چند سال بعد از زایمان ول کنم نبود تازه یکم بهتر شده بودم.

الانم بجز معده درد شدیدم خیلی کلافه و بی قرارم صبح تا شب ..گاهی اصلا نمیتونم این حالت رو تحمل کنم ..من از لحاظ روانی اضطراب شدید دارم .احتمالا الانم اون تشدید شده 

عزیزم ان تی رفتی بیا خبرمون کن قوت قلب بگیریم فکر کنم تو از هممون جلوتری 

خیلی مبارکه عزیزم  خدا هر دوتا نبات زندگی تو برات حفظ کنه آره عزیزم ما هم از این علائم ها دار ...

ممنون عزیزم ، خدا تو دلی شما رو هم حفظ کنه و سالم بیاد بغلت، رفتم ان تی حتما میام خبر میدم،

سلام گل گلیا😍 خوشحالم از اشنایی و دیدنتون توی تاپیک  پستهاتون خوندم قوت قلب بود که فقط من عج ...

سلاااام 

ما هم خیلی خیلی خوشحالیم از آشنایی با شما ❤️

خدا رو شکر که خدا ما رو لایق دوباره مادر شدن دونسته 😍

راستش من هم تو بچه اولم هم ایندفه خیلی دکتر نازایی مراجعه کردم .خدا همین جوری معجزه وار منو مامان میکنه 😄

ان شاله این یکی رو هم میخوای طبیعی بیاری؟

منم بچه ی اولم طبیعی بود ولی راستش وحشتناک بود زایمانم. هنوزم که هنوزه یادش میفتم اشکم میاد باورم نمیشه از اونجا جون سالم به در بردم ..برا همین برا این نمیتونم تصمیم بگیرم .