2777
2789

نمیدونم چرا قوری گل قرمزی رو ریپلای میکنم .ولی متنم ارسال نمیشه براش 

دیشب فکر کردم کلا پستم ارسال نمیشه تو سایت درخواست دوستی دادم به مهتاب جان که بهش بگم ..ولی الان میبینم فقط برای قوری گل قرمزی نمیتونم پست بزارم 

خدا نکنه  چندمین بارداریته عزیزم ؟یه شرح حال مختصر از سن بارداریت و ویارهات بده  ..بیشتر ...

بارداری دوممه عزیزم پسرم امسال میره آمادگی .۲۲سالمه اولی رو سز شدم.اولین روز اخرین پریودیم ۲۹فروردین بود پنج هفته ک بودم رفتم سونو گفت کیسه زرده وساک هست جنین نیست برو ی هفته دیگه بیا نرفتم دیگع میخوام امروز برم🥺 حالت تهوع هم ک نگم هیچی نمیتونم بخورم حتی آب عفونت ادراری گرفتم سرخود سفکسیم میخورم ..شما چی؟

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان آره یادم افتاد دقیقا آخرین پریودیمون همزمان بود سونو رفتی ؟ من طبق سونو الان باید ۸هفته و ۵رو ...

منم ب حساب خودم امروز هشت هفته وپنج روزمه اما ب حساب سونو امروز رفتم تو نه هفته..سونو همون پنج هفته رفتم

بارداری دوممه عزیزم پسرم امسال میره آمادگی .۲۲سالمه اولی رو سز شدم.اولین روز اخرین پریودیم ۲۹فروردین ...

به به 😍خدا هر دو تا گل زندگی تو برات حفظشون کنه ❤️

منم دومین بارداریمه پسرم ۸/۵ سالشه ..۲۹سالمه خودم

جونم بگه برات از معده درد هم دارم میمیرم 

خیلی زیاد عصبی میشم گریه میکنم .دست خودم نیست 

همش خوابم میاد ..یه علائم عجیب هم دارم که در آن واحد هم سردمه هم گرممه😕

عزیزم کاش سر خود قرص نخوری ..امروز بیا از حال فندقمون با خبرمون کن 

به به 😍خدا هر دو تا گل زندگی تو برات حفظشون کنه ❤️ منم دومین بارداریمه پسرم ۸/۵ سالشه ..۲۹سالمه&nb ...

ممنون گلم 🌹 همچنین گل پسرت وفندقت خدا حفظشون کنه🤭 منم فقط میخوام بخوابم اشکالی نداره الان وقت استراحتمونه ..اره حتماً خبرتون میکنم برام دعا کنین 🥺چون هی تکرر داشتم احساس میکردم هی دارم هی میرفتم میومدم تا دیشب چندبار رفتم مجبور شدم بخورم سرخود امروز میرم دکترم

به سلامتی ان شاله  خوش اومدی عزیزم  ممنون میشم یه شرح حال بدی ..ومارو از شرایطت آگاه کنی ...

سلام عزيزم بچه دوم اولين. روز اخرين پريوديم ١٩ فروردين بود 

خيلي زود به زود گرسنه ميشم صبح زود حتما بايد پاشم مثل موش صبحانه بخورم 

حال تهوع اگه گرسنه باشم دارم ولي اگه سير باشم ندارم 

همه چيزي دوست دارم 

از بوي يا چيزي بدم نمياد 

يك دختر ٧ ساله دارم 

امروز بری دقیق ترشو میفهمی

آره ولی من حساب خودموبیشتر قبول دارم😁البته مامانم میگه ک لازم نکرده از اولین روز اخرین پریت حساب کنی میگه از آخرین روز پری که پاک شدی حساب کن🥴

ممنون گلم 🌹 همچنین گل پسرت وفندقت خدا حفظشون کنه🤭 منم فقط میخوام بخوابم اشکالی نداره الان وقت استر ...

ممنون جانم 

والا من از قرص خوردن میترسم .دکتر برام ۳مدل قرص نوشته برا معدم با عذاب وجدان میخورم

سلام عزيزم بچه دوم اولين. روز اخرين پريوديم ١٩ فروردين بود  خيلي زود به زود گرسنه ميشم صبح زود ...

پس منو وتو وارامش اولین روز اخرین پریودیمون یکیه😊

آره ولی من حساب خودموبیشتر قبول دارم😁البته مامانم میگه ک لازم نکرده از اولین روز اخرین پریت حساب کن ...

آره بعضیا این طوری میگن .منم شنیدم 

ولی خب طبق سونو مال من از اولین روز حساب میشه ..فکر کنم از سن تخمک حساب میشه