2777
2789
سلاااام  ما هم خیلی خیلی خوشحالیم از آشنایی با شما ❤️ خدا رو شکر که خدا ما رو لایق دوباره ماد ...

نمیدونم برای زایمان طبیعی حق انتخاب دارم یا نه 

ولی زایمانهام خوب بودن، دکترم بی نظیر بود در واقع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای زایمان طبیعی حق انتخاب دارم یا نه  ولی زایمانهام خوب بودن، دکترم بی نظیر بود در و ...

به نظر من حالا که قبلیا طبیعی بود این یکی هم طبیعی باشه بهتره چون دیگه شکم برش نمیخوره و در حقیقت یه جای آدم آسیب میبینه😄

برا خودمم همین نظرو دارم ولی میترسم بخاطر تجربه ی بدم ...

البته از سزارین هم میترسم .واینکه اگه سزارین کنم کسی نیست اون همه روز مواظبم باشه

به نظر من حالا که قبلیا طبیعی بود این یکی هم طبیعی باشه بهتره چون دیگه شکم برش نمیخوره و در حقیقت یه ...

کلا که زایمان راحت نیست

طبیعی و سزارین هر دو‌نیاز به تبحر بالای پزشک و مراقبت بعدش داره 

از هر دو مدل دیدم که بعدش مشکلدار شدن

خدا بهمون کمک کنه 

حالا فعلا اولاش پیش ببریم تا برسیم به زایمان😂

کلا که زایمان راحت نیست طبیعی و سزارین هر دو‌نیاز به تبحر بالای پزشک و مراقبت بعدش داره  از ه ...

اره درسته هر دو سختیای خودشو داره 

من الان که سهله سالها قبل بارداری هم به فکر زایمانم بودم😄

آخه خیلی ترس دارم .خدا خودش کمکمون کنه 

@زامبی۲۰۲۳     سلام دوستم خوشحال میشم تو این تاپیک همراهمون باشین

حتما عزیز دلم❤

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

سلام خانوما..من امروز رفتم سونو قلب ۶ هفته و ۵ روزم بود قلبش میزد😍

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
@زامبی۲۰۲۳    

هستم گلی