2777
2789
عنوان

ماماناییکه بچه دو تا سه ماهه دارن

166 بازدید | 27 پست

هر چند ساعت بهش شیر میدین و چند دیقه میخوره.وزنش چطوره من دخترم ۳۸۰۰دنیا اومد ۱ماهگی شد ۴۸۰۰و  دو ماهگی شد۵کیلو نمیدونم چرا انقد کم اضافه کرده

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هنوز دو ماهه نشده یک ماه و نیمه هست وزنش نکردم این ماه ولی خب شیر خودمو میبینی بعضی وقتا ول نمیکنه بعضی وقتا خوابش میبره ۵ دقیقه تشده ول میکنه ولی پسر اولم هی مک میزد وزنش هم زیاد جلو نمی یومد فکر میکنم شیرم خیلی کم بوده که اینجوری میکرد دومی هم هنوز معلوم نیست چطوری پیش میره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ماه اول نیازش کم بوده سیر میشده.... شاید شیرت کمه ماه دوم سیر نشده 

عزیزم شیرم که انقد میریزه ک نگو همش لباسام خیس الان یه ۱۰ روزی هس کمتر خیس میشه در حد یه کف دست

وزنش خوبه. هر دو ساعت بیست دقیقه بده. بعضی بچه ها مثل دختر من هر دو ساعت پنج دقیقه می خورد و بیشتر و ...

چه جالب اونی ک کمتر میخورد بیشتر وزن میگرفت

عزیزم شیرم که انقد میریزه ک نگو همش لباسام خیس الان یه ۱۰ روزی هس کمتر خیس میشه در حد یه کف دست

خوش به حالت که کار خاصی میکنی شیرت زیاده؟من هر کاری کردم شیرم زیاد نشد شاید شیرت ابکی هست بچت سیر نمیشه ؟فقط بودن شیر مهم نیست شیر باید چرب هم باشه خب

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خوب وزن گرفته که من بچم ۵۰ روزشه هر وقت شیر بخواد میدم ساعت خاصی نااره اما بیشتر از دد ساعت نمیدار ...

نمیدونم‌بخدا ۲۰۰گرم کلا اضافه کرده قدشم ۶۱