2777
2789
عنوان

هفته ی هشتم بارداری و تهوع وحشتناک

615 بازدید | 26 پست

کیا تو هفته اول بارداریشون قرص تهوع اندسترون خوردن

من دکترم گفته روزی ۳ تا بخور 

خیلی نگرانم ،انقدر حالت تهوع دارم میمیرم کلی هم وزن کم کردم.یکبار خوردم تا دو روز خوب بودم 

کسی اطلاعی داره لطفا جواب بده ضرر نداره خوردنش تو بارداری

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دکتر گفته خب بخور اشکالی نداره. من تا هفته ۳۱ حالت تهوع و استفراغ داشتم حتی وقتی آب میخوردم. الان هم تو هفته ۳۷م باز دوباره از نو شروع شده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نه منم میخورم ولی یکی 

والا تو گوگل سرچ کردم میگم نقایص قلبی و شکاف کام برای جنین میاره بخدا دارم نابود میشم اینا چی بود تو گوگل اخه

من یکبار خوردم تا دو روز خوب بودم 

منم مثل شما بودم دکتر بهم دمیترون داد ولی فقط گفت یه دونه قبل ناهارت بخور. البته دمیترون و اندانسترون فرقی ندارن ولی یه داروخانه دار میگفت اگه دکترت تاکید کرده دمیترون، پس فقط دمیترون بخور. دکتر بهم گفت آبنبات نعنایی، لیمویی، زنجبیلی بخر توی روز بخور طعم دهنت رو عوض کنه که تهوع نگیری

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
والا تو گوگل سرچ کردم میگم نقایص قلبی و شکاف کام برای جنین میاره بخدا دارم نابود میشم اینا چی بود تو ...

من سر هر دو بچه‌ها می‌خوردم خدارو شکر سالمه سالمن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
من سر هر دو بچه‌ها می‌خوردم خدارو شکر سالمه سالمن

وای خدایا شکر 

حالم خوب شد با دیدن نظرت 

خدا حفظشون کنه 

مرسی دوست خوبم

منم پس بخورم روزی یدونه

وای خدایا شکر  حالم خوب شد با دیدن نظرت  خدا حفظشون کنه  مرسی دوست خوبم منم پس بخ ...

قربونت عزیزم نگران نباش ان شاالله نی نی صحیح و سالم میاد تو بغلت 

یه سری چیزا حالت رو بهتر می‌کنه مثل شربت آبلیمو 

زنجبیل 

سیب 

انگور خیلی خوبه بخور 

موهیتو درست من خودت بخور هم خنکت می‌کنه هم واسه تهوع خوبه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏