2777
2789
عنوان

خیلی بدشانسم خیلییییی

108 بازدید | 9 پست

من سه تابرادر وخودم تنها یعنی خواهر ندارم برادرام متاهلن.وخودم هم متاهلم فاصله ی خونه ی من تا پدرم ۱۰ دقیقه هست با پای پیاده میریم میاییم... خونه‌ی پدر شوهرم که همه‌ی جاریام ۵ تا بغیر من رابطه ی خوبی بتمن ندارن یعنی بعضی وقتا بیخیال همه چی تو جمعشون می شبنم فقط کنایه ومتلک می پرونن من هم طاقتم کمه همیشه عصبی میشم تصمیم گرفتم تو خونه خودم بشینم اعصابم راحترن ..یه دونه مادر دارم همیشه یعنی هرشب خونم هست به همراه بابام شام میخورم پذیرایی هرچه در توانم باشه دریغ نمیکنم به خدا قسم ..ولی من هروقت برم خونشون بهم میریزه یعنی از قیافش معلومه من هم فقط بعد ظهرها میرم به اندازه‌ی دو یا سه ساعت خسته میشم همش تو خونه هستم...این فک می کنه می‌خوام بمونم براشام رفتارهای بدی از خودش نشون میده نمیدونم چرا دستم نمک نداره به هرکسی که من از نون وچایی خودم بهش بدم بامن دشمن میشه نمیدونم چرااا الان طوری شده که خودم فقط تو خونه نگه داشتم خیلی خود خوری میکنم چرا هرچه به کسی محبت کنم اینجوری باهامه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر کی زیادی محبت میکنی همین میشه متاسفانه 

واقعا دلم براهمه میسوزه کافیه فقط ببینم کسی مشکل داره تاجایی که در توانم هست از خوبی از درددل از همدرد بودن کمک مالی بالون شخص دریغ نمیکنم ولی نمیدونم چرا جوابش اینطوریه

واقعا دلم براهمه میسوزه کافیه فقط ببینم کسی مشکل داره تاجایی که در توانم هست از خوبی از درددل از همد ...

دقیقا مثل منی جواب خوبی با بدی میبینم ولی بازم مشکلی پیش میاد واسشون دلم نمیاد کاری نکنم 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

آره نمیدونم امتحان الهیه ..ولی آخه چراتموم نمیشه ...به خدا یه عده ای می بینم اینقدر به مال و خونه وبچه هاشون می نازم جلوهمه ..منظورم جلو کسی که خدابخش بچه نداده یا مال یاخونه ندارن ....واونقدر کارهای بد دیگه دارن ولی روز به روز بیشتر و بیشتر وطرفدار زیاد دارن