2777
2789
عنوان

کسای ک رو افکارشون کنتزل دارن و در لحظه زندگی میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 79 پست
وسواس فکری  ترس از بیماری منم اینارو دارم😅دقیقا میفهمم چی میگی ولیییی درمان داره ، من چون خو ...

نه خداروشکر ی چهارسال مغزمو تخریب کردم ب اینجا برسم حالاک تقریبا بهمه چی رسیدم دارم از اونور دیوونه میشم میترسم ی روز شوهرمم خسته بشه ازم 

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران نیستم ولی دکترای خوب میشناسم تو تهران که پیجشونو دارم و خیلی ازشون یاد گرفتم کاربلدن 

خب اسمشون بگو بعضی دکترا واقعا عالین با ی جلسه حالت کلی تغییر میکنه یادم چندساله پیش مشهد تو حرم ی اخونده رفتم استخاره بگیره ک فهمیدم روانشناسه از اوناش بود نگات میمرد میدونست چه جور ادمی هستی خیلی حالیش بود شمارشم دادمولی یادم نیست نه اسمشو نه مطبشو 

درخواستی دوستی میدم قبول نمیکنه.همیجابگو یا تو درخواست بده..ولی تا حالتعالی نشد بچه نیار الان بچم خی ...

من درخواست دادم الان ،قبول بزنی اوکی میشه. گفتم فردا یه وقت گم میکنم برا همین گفتم درخواست دوستی بدی که داشته باشم برات بفرستم.

بخاطر همین میگم دیگه، بچه تو زمان بارداری همه‌چیو متوجه میشه، من خودم ناخواسته بدنیا اومدم و یه سری دلایل رفتارام منشا شون از همون دوران بوده،از نظر روانشناسی از دوران بارداری تا ۷ سالگی بچه دوره رشد روحی و شخصیتی کامل میشه ، ایشالا که زودتر حالت خوب میشه و کوچولوتم با روحیه عالی بزرگ میشه.

من کلا بچه دوس ندارم تو این دنیا واقعا گناه بزرگیه با این شرایط جامعه، مگه خودمون چیکار کردیم به آرزوهامون رسیدیم که یکی هم بیاریم 

اره بخدا حتی روانشناسم گفت بچگی مادرت باهات رفتار داشته تو داری با بچت همنجور رفتار میکنی درست میگه ...

چقدر جالبه😍منم همینجوری بود مامانم ، دلش مهربون بود ولی بلد نبود محبت کنه سرد بود رفتارش… میبینی چقدر توی بزرگسالی تاثیر میذاره روی بچه… پس نذار بچه توام بزرگ شد اذیت بشه، بخاطر اونم شده خودتو جمع کن حالت زودتر خوب بشه

من درخواست دادم الان ،قبول بزنی اوکی میشه. گفتم فردا یه وقت گم میکنم برا همین گفتم درخواست دوستی بدی ...

نمیدونم هیچی نشون نمیده ک درخواست دادی چرا اینجور شده نی نی سایتم جوشه بالا معلومه یکی درخواست داده ولی میزنم هیچی ب هیچی اگه شد فردا بهم بگو 

نه خداروشکر ی چهارسال مغزمو تخریب کردم ب اینجا برسم حالاک تقریبا بهمه چی رسیدم دارم از اونور دیوونه ...

خوب زندگیتو بساز که هم بچه ات آرامش داشته باسه هم شوهرت خوب باشه باهات، فقط یه آراده میخواد که بخوای خودتو درست کنی،قدرت تو وجود ادماست ، بیرون دنبال حمایت نباش، روانشناس هم فقط راه رو نشونت میده، خودتی که باید این راه رو بری… همین که میری مشاوره یعنی میخوای درستش کنی و این خیلی مهمه

خوب زندگیتو بساز که هم بچه ات آرامش داشته باسه هم شوهرت خوب باشه باهات، فقط یه آراده میخواد که بخوای ...

من میترسم با این همه فشاری ک رو اعصابم اوردم ام اس نگزفته باشم فکرم درگیر ام ار ایمه همش میگم چیزی نباشه زندگیمو از نو بسازم دارم بخاطر بچم بخدا التماس میکنم ی بار دیگه فرصت درست زندگی کردن بهم بده

از یطرفم میگم مث مریضیم ک دکتر جوابش کرده باشه میگممگه میشه درست بشم این همه ضربه ب بدنم زدم مثلا الان رود معدم ک اونم عصبین الان فکرم و استرس دارم قاطی کردن خاب ندارم کمر دردم نگن از فشار عصبیه انگشت پام اخه چرا ی قسمت سر بشه دیگه چی مونده تو بدنم سالم باشه

من میترسم با این همه فشاری ک رو اعصابم اوردم ام اس نگزفته باشم فکرم درگیر ام ار ایمه همش میگم چیزی ن ...

هیچی نمیشه، من خودم مثل شما وسواس بیماری دارم، همش یه مدت میگفتم سکته قلبی میکنم میرفتم دکتر میگفت سالمی ، یه مدت توهم میزدم یه سردرد میگرفتم میخواستم برم ام ار ای که یه وقت سکته مغزی نکنم … دکترم گفت همش روحیه، از نظر جسمی چکاب سالم بودم… الان روی این ترس از بیماری کار میکنم با روانشناسم خداروشکر یکم کم شده، شمام مطمین باش مشکل جسمی نداری ،روحیه با مشاور حل میشه

هیچی نمیشه، من خودم مثل شما وسواس بیماری دارم، همش یه مدت میگفتم سکته قلبی میکنم میرفتم دکتر میگفت س ...

برام دعاگن بخاطر بچه کوچیکم من انقد اراده قوی ندارم ایشاله چیزی نباشه این خودش واسم درس بزرگی شده ک این فکرا تهش هیچه مهم سلامتیه اینکه چی داشته باشی نداشته باشی.فقط سلامتی مهم