2777
2789
عنوان

چیکار کنیم مشاوره گرونه

209 بازدید | 27 پست

من چند سال پیش میرفتم اما خب الان هزینه ها بالاست. معمولا هم میگن حداقل باید 4، 5 جلسه بیای. بعضیاشونم که میگن بالای 10 جلسه. هزینه شم که به طور متوسط جلسه ای 300 تومنه. دیروز زنگ زدم مشاوره تلفنی بهزیستی. نمیدونم چقدر طول کشید اما یهو قطع شد. احساس کردم خود مشاور قطع کرد. دوباره زنگ زدم، گفتم من داشتم حرف میزدم ولی قطع شد. تا اینو گفتم دوباره قطع شد و بعدش هر چی زنگ زدم گفت همه ی خطوط اشغاله. فکر کنین من از شدت فشار عصبی به سرم زده بود خودکشی کنم. مثلا زنگ زدم مشاوره آروم بشم. بعد اینطوری برخورد میکنن. مشاوره تلفنی ارزون سراغ ندارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

096400 رو بگیر

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
برای کجاست؟

نمیدونم همینو بگیر چیز دیگه ای نمیخواد 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊