2777
2789
عنوان

دوستان من شوهرم ...

233 بازدید | 12 پست

اعتیاد ب الکل پیدا کرده 

رفتارهاش تغییر کرده 

خودزنی با چاقو میکنه 

میره خیابون با همه دعوا میکنه 

۵ دقیقه خیلی خوبه ولی یهو از جاش میپره و دیوونه بازی درمیاره 

متاسفانه به هیچ عنوان قبول نمیکنه دکتر بیاد و اصلا قبول نداره ک مشکل داره

میخواستم ببینم پیش کی باید برم کمک بگیرم 

و اگر دکتر خوبی تهران میشناسین بهم معرفی کنید 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دوقطبی شده

نمیدونم 

الان یک هفته اس دیوونمون کرده 

ب من میگ پاشو برو خونه بابات نمیخوامت

بعد یهو ۲ ساعت بعد قربون صدقه میره و با همون آرومی میگ سری بعد یکم صدات بره بالا محله رو ب خون میکشم

نمیدونم چیکارش کنم

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اعتیاد الکل همینجوریه دیگه

چجوری درمانش کنیم ؟

خودش اصلا قبول نداره ک مشکل داره

اعصابش خرابه وقتی هم از اونا میخوره اینجوری میشه نمونشو نام داریم

وای دقیقا 

بخدا کل محل از دستش عاصی شدن 

آبرو دیگ نمونده واسمون 

دیروز مهمون داشتیم ظهر قاطی کرده بود وسط خیابون با چاقو زد سر و صورتش 

بعد ب عصر ک کشید رفته ذغال و کباب خریده ک مهمون داریم 

وای دقیقا  بخدا کل محل از دستش عاصی شدن  آبرو دیگ نمونده واسمون  دیروز مهمون داشتی ...

اعصابش خرابه الکل که میخوره ،همه چی سر باز می‌کنه دقیقا ماهم همین مشکلم با داداشم داریم 

گنجشک های درنده
نمیدونم درسته یانه ولی من باشم میذارم میرم 

هفته پیش گذاشتم رفتم خونه بابام 

بدبختی با مامانم اینا تو یه محلیم

در و همسایه زنگ میزدن ک شوهرت با چاقو سر کوچس 

نمیدونم با ماشین دنبال فلانی کرده 

ک چی 

ک زنم باید برگرده 

بخدا ب پلیسم زنگ زدیم بردنش ولی به نیم ساعت نکشید ولش کردن

چه دکتری اخه ببری؟! روانشناس باید بره که صددرصد نمیاد بره

اصلللا نمیره میگ روانی خودتونید

نمی‌تونید خوشحالی منو ببینید 

همتون مشکل دارین