2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باید بری بچخ 3 سالرو ک اول نمیتونی ببری 

خودت باید درست بشی راه درست تربیت رو یاد بگیری یعد اگر جواب نداد بچت میره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

منم دلم میخواد دخترم رو ببرم 

خودم سال ها پیش رفتم ساعتی بود هزینه اش 

الان نمیدونم 

بعدم اون تعیین میکنه چند تا جلسه برین 

زنگ بزنی از منشی مطبی که میخوای ببری هم میتونی  بپرسی 🌺

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

خب عزیزم واقعا مهم نیست چقدر هزینش باشه و چقدر زمان ببره. بچته ها. 

حتما ببرش. 

بعدم ب نظر من لجبازی واقعا طبیعیه، روانشناس ب منن ی بار گفت تو بگو بد ترین بچه زمین، الان بچته.

الان ک بزرگش میکنی و در قبالش مسئولی بچته. 

نمیتونی تغییرش بدی اینا خصوصیاتشه. 

اینارو ب من گفت اما من میگم اگر مشکلی داری و میبینی خیلی بد شده حتما ببرش. اگرم تا الان داد زده باشی سرش یا کتک زده باشی ک قطعا بدترم میشه... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم دلم میخواد دخترم رو ببرم  خودم سال ها پیش رفتم ساعتی بود هزینه اش  الان نمیدونم  ...

عزیزم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان عالیه 

اسمشونو گوگل کنید متوجه میشید

مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا به شماره 02188257030

و مرکز روانشناسی و مشاوره تخصصی مادر و کودک دانشگاه شهید بهشتی (02144664071) هم متخصصین عالی دارن
ابتدا ارزیابی میکنند و بعد شما رو ارجاع میدن به قسمت مربوطه بعضا 10 جلسه ممکنه نیاز باشه