2777
2789
عنوان

ویار وحشتناااااااااک من

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر اولی خوردم فایده نداشت سر این اصلا نخوردم

منم واسه اولی خوردم فایده نداشت اما اینبارم میخورم دلم یقین پیدا کنه ک یکم بهترمیشم

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
منم همینطور تازه هیچ سرخ کردنی ای نباید باشه

واقعاً چقد سخته من مرغ وماهی وگوشتم نمیخوام یعنی کل روز وشب گشنمه وضعف دارم با باد هوا زندم از گشنگی یعنی ی دردی میاد تو شکمم ومعدم وکمرم میگیره روزی چندبار تازه یبوست دارم🥺

خوبع ک آب میتونی بخوری من آبم نمیتونم بخورم 🥺

سعی کن اب بخوری الان خودتو جنین به اب خیلی نیاز دارین

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سعی کن اب بخوری الان خودتو جنین به اب خیلی نیاز دارین

نمیتونم الانم عفونت دارم سر دو دقیقه میرم دسشویی انگار دسشویی دارم ولی ندارم گفتم سرخود سفکسیم بخورم خیلی اذیتم از بی آبی دردکلیه گرفتم