کاری به ایرانی خارجی ندارم دنا خیلی قشنگه اگر رینگ بذاری.اتوماتم ک باشه دیگ هیچی
🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما x33داریم برادرم دنا پلاس هر دو راضی هستیم دوستانی که میگن چینی اصلا رو نمیفهمم البته بحثی هم ندارم پنج ساله داریم هم خوشگله هم بزرگه هم راحته برادرم یه ساله خریده نمیدونم چطوره ولی خب ناراضی بود میگفت