2777
2789
عنوان

زندگی بیخ گوش مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بستگی به فرهنگ خانوادش داره  دو بستگی به وابستگی شوهر داره  سه هرچی هم باشه ویژگی های ...

برای من خداروشکر مثبت هاش خییلی بیشتر بود برادر خودمم طبقه بالای مامانمم هیچ جور حاضر نیستن برن عروسمون هم راضیه نمیدونم خداروشکر ما ها که مشکلی نداشتیم زیاد جاریم هم طبقه سوم خودمون بود 12سال زندکی کرد به خاطر پله زیاد آخرش مجبور شدن برن ولی اونم با گریه رفت یه نسخه را برای همه نمیشه پیچید

برای من خداروشکر مثبت هاش خییلی بیشتر بود برادر خودمم طبقه بالای مامانمم هیچ جور حاضر نیستن برن عروس ...

خداروشکر... پس شما استثنائاتی هستید که یک در هزااااره

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
برای من خداروشکر مثبت هاش خییلی بیشتر بود برادر خودمم طبقه بالای مامانمم هیچ جور حاضر نیستن برن عروس ...

خانواده شوهرت خوبن حتما 

وگرنه واقعا سخته  من یه سال بودم  واقعا وحشت ناک بود  ولی برادر خودم چندساله طبقه پایین مادرمه هیچ مشکلی ام ندارن

تشریف میبرن خوابگاه  میرن سرکار و مستقل میشن  برای فرار از خونه  ازدواج مستقیم تری ...

واقعا فکر میکنی چن مدت میشه خوابگاه موند

یا چجوری میشه بدون پول ی دختر تنها خونه بگیره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کاش منم عقل تورو داشتم و به هیچ عنوان قبول نمیکردم حیف که عقل نداشتم

الان که تو زندگی متاهلی هستی 

بالاخره یچیزایی هست که بتونی ازش لذت ببری و شکرگزار باشی 

پس به گذشته فکر نکن 💚