2777
2789
عنوان

زندگی بیخ گوش مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
واقعا فکر میکنی چن مدت میشه خوابگاه موند یا چجوری میشه بدون پول ی دختر تنها خونه بگیره

تا هر موقع که بخوای میتونی خوابگاه بمونی 

اول یادگیری و تخصص بعد درآمد بعد امکانات بیشتر و استقلال

تا هر موقع که بخوای میتونی خوابگاه بمونی  اول یادگیری و تخصص بعد درآمد بعد امکانات بیشتر و است ...

نمیشه

هر خانواده ای اجازه نمیده

منم ی زمانی خیلی خوب راه حل میدادم بعد متوجه شدم زندگی همیشه ی جور نیس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه هر خانواده ای اجازه نمیده منم ی زمانی خیلی خوب راه حل میدادم بعد متوجه شدم زندگی همیشه ی جور ...

من یه زمانی برای مستقل شدنم چندسال خوابگاه بودم با مخالفت کامل خانواده 

ولی الان که به استقلال رسیدم ووو

حتی کل خانوادم ازم مشاوره میگیرن در رابطه با کاراشون 

با اینکه کوچکترین عضو خانواده ام 

ولی مهمترینم!

اینارو مدیون همون روزام

من یه زمانی برای مستقل شدنم چندسال خوابگاه بودم با مخالفت کامل خانواده  ولی الان که به استقلال ...

بهش فکر میکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."