2777
2789
عنوان

کسایی که نگران حالم بودید

713 بازدید | 18 پست

من برگشتم 

فقط میتونم بگم انقدری که بهش گفتم نامرد دهنم کف کرد اصلا نزاشتم حرف بزنه باش گفتم برس به زندگیت مگه تو اینو نخواستی مگه تو نخواستی که بری رفتی دیگه حالا چرا اومدی منو تهدید میکنی مگه زن نداری گمشو برو پیشش خیلی رذلی که اومدی منو ببینی حالم از خودت و قیافه نحست بهم میخوره اینجاش دیگه صدام میلرزید هر چی اومد نزدیک من هلش دادم گفتم برو نامرد دست هر چی مرده از پشت بستی گمشو برو پیش زنت شما به من خیانت کردید من سکوت میکنم هیچی نمیگم حالش داغون بود موهاش بهم ریخته صورتش رنگ پریده هی میگفت حالت خوب نیست اروم باش حرف بزنیم یه دونه خوابوندم تو گوشش و توف کردم تو صورتش گفتم واسه همیشه مردی برام خدا جوابتو یده گفت فقط میگم حلالم کن توروقران حلالم کن تو قلبت و ذاتت پاک بود تو همه چیز تموم بودی من اشتباه کردم پشیمونم  گفتم من میگذرم خدا نگذره که هم به من همون اون دختره داری خیانت میکنی هلش دادم و بدو بدو اومدم خونه 

پارک شلوغ نبود همون چند نفدیم کع بودن اطروفمون جوون بودن هی میومدن میگفتن مزاحمه زنگ بزنیم پلیس ابجی یکیش میگفت زنگ بزن  من هی میگفتم اره ۴ سال مزاحم بود اون هی میگفت ت خانوادگی دخالت نکنید 

😔😔😔😔😔 خدا ازش نگذره 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم .الان سبک میشی بااین حرفات ..ایناگره شده بودن که با زدنشون بازشدن وراحت شدی ..اگه گریت میادبشین گریه کن نزارهیییییچی ته دلت بمونه فقط ی فکرش میمونه که اونم پاک میشه و کمرنگ میشه برو ی دوش بگیر حالتوبهترمیکنه ..خداخودش مراقبته گلم نگران نباش دستتومیگیره مطمینم 

قوی باش قویترازهمیشع 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

وای عزیزم 

بمیرم چی کشیدی 

خدا آدم رو با یه نامرد رو برو نکنه الهی هیچ وقت 

قبلش خیلی نگرانت بودم اما الان بنظرم خوب شد که رفتی حداقل این حرفا رو گفتی سبکتر شدی شاید 

حقش بود اینا رو بشنوه 

عزیزم می‌دونم چقدر ناراحتی اما به این فکر کن اگر باهاش رفته بودی زیر یه سقف و اونموقع بهت خیانت میکرد بدتر چه حالی می‌شدی 

خوب شد که زود شناختیش 

تو هنوز جوونی آینده داری 

من مطمئنم یه روزی یه آدمی وارد زندگیت میشه که تمام این روزها دردش برات عادی میشه 

قدر خودت رو بدون عزیزم 

الهی خوشبخت ترین بشی♥️

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
وای عزیزم  بمیرم چی کشیدی  خدا آدم رو با یه نامرد رو برو نکنه الهی هیچ وقت  قبلش خ ...

مثل یه غده تو گلوم بودن حرصم خالی شد ولی خب باید الان با دردش بسوزم و بسازم حتی دیگع فکرشم نباید بکنم دیگه گذشت اون یه زمانی میتونست مال من بشه که قسمت نشد الانم نمیتونم فکر کنم چون زن داره .... نفرینش نمیکنم نه خودشو نه زنشو نه خواهرشو نه هیچکس دیگه ....فقط امیدوارم زمینی که میگن گرده واقعا گرد باشه ....خدا نکنه عزیزه دلم .... چشم حتما باید دستمو بزنم به زانوم بلند شم خودمو مشغول کنم تا دل شکستمو بتونم تیکه هاشو بهم بچسبونم 

عزیزم .الان سبک میشی بااین حرفات ..ایناگره شده بودن که با زدنشون بازشدن وراحت شدی ..اگه گریت میادبشی ...

دیشب مامانم که اومد حالمو فهمید گفت چرا رفتی اگه بلایی سرت میورد انقدر گریه کردم با کلی دلداری مسکن و آرامبخش تو بغل مامانم خوابیدم 

برات بهترینارو ارزو میکنم امیدوارم تموم این شبایی که اذیت شدی و چندین سال از عمرت پایی همچین ادمی گذشت فراموش بشه خدا بزرگه جواب دلهای شکسته رو میده با خدا حرف بزن برای ایندت برنامه ریزی کن و اما ازت خواهش میکنم تورو ب عزیزانت قسم گول اون ادمو‌نخور اون زن اگر بفهمه میمیره اگه خدا میخواد اونا زندگیی میکنن اگه نخواد نه اما نذار دوباره هم خودت هم اون اسیب ببینن 

مواظب خودت باش گلم