2777
2789
عنوان

خودکشی 🥲به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 112 پست
نمی دونم چطور به پدرو مادرم بگم 

ببین میتونی بگی فشارم افتاده اونجا اگه از دکتر بخای به خانوادت نگه قرص خوردی بگه چیز دیگه ایه فکر کنم به حرفت گوش کنه ازونجایی که دیشبم حرص خوردی بحث داشتی غیر قابل باور نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز حال روحیم بد بوده و این کارو کردم  درسته هنوزم خستم از این وضعیت ولی واقعا پشیمونم و نمی ...

ببین بگو سردرد گرفتم فکر کنم فشارم افتاده حتما که نباید بگی قرص خوردم پاشو زود باش تا الان طوریت نشده دیگه ام نمیشه انشالا 

متفورمین ؟؟؟این واسه فند خونه باید میرفتی کما 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
زنگ بزن ۱۱۵ زود باش خطرناکه

دیروز خورده

خب از افت قند نمرده

تنتون سالمه قدر نمیدونین... یکی مثه من بدبخت الان قرنطینه ام... از دوا دکتر دیگ عاجزم از بس میرم چقد پول خرج میکنم دیگ بماند... یکی هم مثه شما

من ب درد افت قند گرفتارم نمیدونی چی ک اینجوری متفورمینو مثه نقل نبات انداختی بالا اگ میدونسی خودتو میزدی بیعاری و ذره ای حرص نمیخوردی

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

چیکار کردی اسی خبر بده

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨