ببین میتونی بگی فشارم افتاده اونجا اگه از دکتر بخای به خانوادت نگه قرص خوردی بگه چیز دیگه ایه فکر کنم به حرفت گوش کنه ازونجایی که دیشبم حرص خوردی بحث داشتی غیر قابل باور نیست
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
تنتون سالمه قدر نمیدونین... یکی مثه من بدبخت الان قرنطینه ام... از دوا دکتر دیگ عاجزم از بس میرم چقد پول خرج میکنم دیگ بماند... یکی هم مثه شما
من ب درد افت قند گرفتارم نمیدونی چی ک اینجوری متفورمینو مثه نقل نبات انداختی بالا اگ میدونسی خودتو میزدی بیعاری و ذره ای حرص نمیخوردی
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨