2777
2789
عنوان

خودکشی 🥲به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 112 پست
حتما برای اون موضوع کوچیکی نبوده که هنوز بعد سه سال هضمش نکرده رنج مردم رو کم ارزش نکن بعدم یه گوش ...

پدرم میخواد تموم چیزایی که نداره و بهش نرسیده و رو من بدبخت پیاده کنه 

این رنج پدرم نیست 

چون قصدش خودکشی نیست وگرن وقتی دید اثر نکرد بجای ترس و تاپیک میرفت ده تا دیگه مینداخت بالا ب این کار ...

دقیقا همین کارو کردم اول ۱۰ تا خوردم بعد یه بسته دیگه با بقیه قرصا رو 

ولی هیچیم نشده 

کاش تموم میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قصدش خودکشی نیست وگرن وقتی دید اثر نکرد بجای ترس و تاپیک میرفت ده تا دیگه مینداخت بالا ب این کار ...

خودکشی به این معنی نیست که طرف حتما باید خودشو بکشه 

کسیکه به بدن خودش داره آسیب میزنه تو شرایط بدی قرار داره و باید درک بشه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

پدرم میخواد تموم چیزایی که نداره و بهش نرسیده و رو من بدبخت پیاده کنه  این رنج پدرم نیست

خب تو بدترین حالت چی میشه؟

ازدواج میکنی میری سر زندگیت و راحت میشی

گره‌ای که با دست باز میشه به دندون نمیگیرن

الانم پاشو تا هوش و حواست به جاس زنگ بزن اورژانس، یهو نیافتی کسی هم پیشت نیست. پاشو دختر خوب

عیب نداره .. بهتر میشی تا فردا .. فقط اینکه دیگه اینکارو نکن سعی کن قوی باشی . مشکلات همیشه هست نمیش ...

والا ملت بیکارنا من بیچاره صحیح و سالم با وجود ورزش و ... یه دونه قرص نمیخوردم کبدم رفت کما از۳۱ فردودین گرفتار بیمارستان بودم کارم داشت میکشید به پیوند خدا رحم کرده فعلا بهترم بعد یکی سر دوتا بگومگو خودش با دست خودش کبدشو داغون میکنه

نکن عزیز من نکن قیمت یک هشتم کبدت بالای چندصد میلیونه

دقیقا همین کارو کردم اول ۱۰ تا خوردم بعد یه بسته دیگه با بقیه قرصا رو  ولی هیچیم نشده  ک ...

برای خودکشی مطمعن راههای مطمعن تر از قرص هست ک حتما میدونیش ب لحاظ کمبود و عقده و سرکوبم هیشکی ب پای ما دهه شصتیا نمیرسه پس بجای خرید حس ترحم پاشو برو یچی بخور و چمیدونم ی رمانی بخون فیلمی ببین هرچی... ب هرحال باید بگذره و چاره ای نیست

حالا انقد بگین که واقعا بره ده تا دیگه بندازه بالا بمیره 😒😒😒دیروز حال روحیش خدب نبوده عقلش از روس احساسات کار نکرده امروز به خودش اومده 

واقعا خسته شدم از این زندگی‌  هم جسمی هم روحی

من یه روزایی رو پشت سر گذاشتم که نگو

گاهی فک میکردم این هیکل مچاله رو تخت تا صبح دوام نمیاره ولی صبح میشد

تاریک‌ترین نقطه شب دم صبحه، باور کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه

دقیقا همین کارو کردم اول ۱۰ تا خوردم بعد یه بسته دیگه با بقیه قرصا رو  ولی هیچیم نشده  ک ...

خب وقتی طوریت نشده یعنی خدا میخاد زنده بمونی پاشو برو دکتر حتما چتما چیزای بهتری در انتظارته عزیزم که طوریت نشده 

من یه روزایی رو پشت سر گذاشتم که نگو گاهی فک میکردم این هیکل مچاله رو تخت تا صبح دوام نمیاره ولی صب ...

ولی من دیگه خسته شدم، مامانم، بابام، شوهرم، خانواده شوهرم، وخواهرم

کاربری دست دونفره
ولی من دیگه خسته شدم، مامانم، بابام، شوهرم، خانواده شوهرم، وخواهرم

خب شاید باید دست از تلاش بیخود برداری

گاهی قدرت تو رها کردنه، رها کردن بحث بی‌ثمر، رها کردن افکار منفی

شاید باید بپذیری اینا همینن. شاید باید نجنگی و تسلیم باشی تا بتونی دوام بیاری. اونوقت زندگی یه جا بهت فرصت نجات میده

اگه هی تقلا کنی و فکرت منحرف جنگ بی‌خود باشه نمیبینی این فرصت رو

نمی دونم چطور به پدرو مادرم بگم 

نمیتونی خودت بری؟ نگو قرص خوردم بگو یدفه سردرد شدید گرفتم حالم بد شده اصلا بگو از دیشب سردرد داشتم الان به اوجش رسیده بریم دکتر اونجا به دکتر بگو یکم تحوع و اینام قاطیش کن فکر کنن مریض شدی