2777
2789
عنوان

افسردگی توی سن من

112 بازدید | 6 پست

خیلی از هم سنامو می بینم ، که تیپ دارک میزنن و سیگار میکشن (😑) و میگن ما افسرده ایم 

با اینکه نباید قضاوت کرد ، ولی ... احساس میکنم اونا فقط هورموناشون زیادی قاطی شده که همچین حسی دارن .... چون آدم افسرده نمیره مشکلشو جار بزنه 

من چند سال پیش ، وقتی ۱۰ سالم بود ، روز ۱۹ خرداد ، بهترین و اولین دوستمو از دست دادم ، و بعدش ، با اینکه نمیخوام به اطرافیانم نشون بدم ، بابام منو برد دکتر و دکتر هم گفت که من افسردگی دارم (به خاطر روزی که دوستم برای همیشه رفت) گفت که چون سنم کم بوده ، رو ذهنم تاثیر منفی خیلی شدیدی گذاشته 

بهم گفت همیشه مثبت فکر کنم ، ولی من نمیتونم 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

هر سال ، ۱۹ خرداد ، دوباره بر می گردم به اون روز - و دیگه یه جورایی قبول کردم که نمیشه این روزِ لعنتی رو از تو تقویم زندگیم حذف کنم 

ولی از اون موقع ، خیلی به هم ریخته م ، اشتهام خیلی کم شده، آب نمی تونم زیاد بخورم ، خوابم مختل شده و ... 

خیلی دارم اذیت میشم ، مامانمم میگه به خاطر سنته که این جوری فکر میکنی 

نمی فهمه دارم زجر می کشم 

کمک ! 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

اومدم یه کم با هم درد دل کنیم 

البته اگه میشه :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستم همین چند روز پیش رفت برا یکسال دیگه :) امیدوارم سال دیگه برگردیم پیش هم

دوست من ، برای همیشه رفت 

فوت کرد 

کاش من به جاش می مردم 😓