2777
2789
عنوان

بیاین آرومم کنین

85 بازدید | 4 پست

ماتوشهرجداازخوانواده همسرم زندگی میکنیم 

دخترم چندماهه دنیااومده همه خوانوادش اومدن یکی ازخواهراشم دیشب باجاریش وبرادرجاریش اومد بایه بچه کوچیک کللللی زحمت کشیدم دورقم غذابهترین پذیرایی نه هیییچ محبتی از خواهرشوهرم دیدم ن ی سوغاتی هیچکدوم آوردن هزارکیلومترم دوریم اصلا مونده سوغاتی نیستم ولی خیلی شوکه شدم ازاین‌حجم بی فرهنگی عمه بچم بود امابه حدی بی مهروملاحظه که فقط حالم بهم خورد بنظرتون به مادرشوهرم‌بگم چیکارکنم آروم شم

سربسته به مادرشوهرت بگو نزار فک کنن نفهمی

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زشته نگو خودتو کوچیک میکنی ولی چقدربیشعورن  بعداً به بهانه های مختلف مثلاً بگو بچه فلانی ب ...

مادرشوهرم عممه بارهادیده من کادو سوغاتی ماهها گوشه خونمه ومونده این چیزا نیستم خیلی عصبیم آخه