2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش چیشد مم تا اونجا خوندم بچه هاش نمیزاشت ببینه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

منم دوساعت بود داشتم میخوندم😐😐😐😐😐😐😐وسطش ترکید از همین تریبون اعلام میکنم عن گاو دهن باعث و بانیش😤😤😤🤬🤬🤬

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

آخرش اسی تن داده ب این زندگی بخاطر اینک سن بچه ها ب جایی برسه ک بتونه حضانت بچه هاش رو قبول کنه و بچه هاش تو دادگاه‌ مادرشون رو انتخاب کنن

زن دوم شوهرش هم حاملس و انگاری بچش پسره 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

آخرش اسی تن داده ب این زندگی بخاطر اینک سن بچه ها ب جایی برسه ک بتونه حضانت بچه هاش رو قبول کنه و بچ ...

طلاق نگرفت  ؟؟؟😐😐😐😐😐

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

آخرش اسی تن داده ب این زندگی بخاطر اینک سن بچه ها ب جایی برسه ک بتونه حضانت بچه هاش رو قبول کنه و بچ ...

خودش و‌دختر خالش هوان؟!

شوهرش رفت و آمد داره باهاش؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا