2777
2789
اخرش جدا شد؟

ن بخاطر بچه هاش میسوزه و می‌سازه 😭😭😭😭

آدم سنگ بیابون بشه مادر نشه 

خدا نفرسوم تو رابطه‌ دونفره رو لعنت کنه 

خدا لگد کنه مرد خائن  زن خائن رو 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

خودش و‌دختر خالش هوان؟! شوهرش رفت و آمد داره باهاش؟

اره دختردخاله ی خرابش اومده آوار شده رو زندگی این 

با شوهرش هم در حد خرجی و خرید خونه و بچه ها میحرفه ن بیشتر

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بخاطر بچه هاش میسوزه و می‌سازه 😭😭😭😭 آدم سنگ بیابون بشه مادر نشه  خدا نفرسوم تو رابطه ...

الهی بمیرم چقدر سخت اگه خدا عدالت داشته باشه باید کاری کنه جیگر اون دختر خاله خرابش جوری بسوزه که تا اعماق وجودش بسوزه تا آخر عمرش

اره دختردخاله ی خرابش اومده آوار شده رو زندگی این  با شوهرش هم در حد خرجی و خرید خونه و بچه ...

چند سالشونه؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
الهی بمیرم چقدر سخت اگه خدا عدالت داشته باشه باید کاری کنه جیگر اون دختر خاله خرابش جوری بسوزه که تا ...

در عادل بودن خدا شکی نیس .حالا شاید امروز ن اما فردای هم هست برا تاوان پس دادن

آخرش دختر خاله اش با شوهرش صیغه بود اومدن زندگی کردن دختر خاله اش جهیزیه اینا گرفت الان بارداری بچش پسره 

خود اسی هم مونده تا بچه هاست بزرگ بشن بتونه طلاق بگیره تا تو دادگاه بگن ک می خوان پیش مامانشون باشن 

بعد شوهرش هم خرجشون رو می ده