2777
2789
عنوان

شمام جای من بودین اینجوری میشدین؟؟

288 بازدید | 25 پست

من یازدهمم یعنی دراصل از تابستون میرم دوازدهم

شاید مدرسمو عوض کنم امسال ولی همه ی دوستام میمونن همین مدرسه و امروز اخرین امتحانمو دادم دیروزم رفته بودم ی مدرسه ای ازمون ورودی بدم ولی سر ازمون همش یاد مدرسه و خاطراتش میفتادم و نزدیک بود وسط ازمون بزنم زیر گریه😢 بعد اینکه ازمونمم دادم برگشتم خونه گریه کردم... این حجم از دلتنگی طبیعیه؟ ( لازم به ذکره که درون گرام و عوض کردن مدرسه برام سخته و با بیشتر دوستام ۱ سال ارتباط داشتم جز یکیشون که بیشتره) چیکار کنم کنار بیام با این موضوع؟ گاهی وقتا با خودم فکر میکنم شاید اونقدر ک من دلم برا دوستام تنگ میشه اونا دلشون برا من تنگ نشه 😓

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

زندگی همینه خب تو هر زمان از زندگیت با ی سری ادم جدید اشنا میشی قبلیا رو کم کم فراموش میکنی سخت نگیر :)))) ب این فک کن ک موفق میشی

درضمن ب ای فک کن ک ایا دوستاتم دلشون واست تنگ میشه ب نتیجه میرسی ک ن و یکم اروم میشی😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای مدرسه ۹۹ درصدشون بعد تموم شدن درس یا فراموش میشن یا دیگه نمیبینیشون مهم دوست صمیمیه که هرجا بخوای میشه دیدش سخت نگیر کاری که به صلاحت هست و انجام بده سریع عادی میشه 

فقط منم ک عین خیار آدم میفروشم 😁😁😁😂😂😂

تازه من توی رفتارم هم اصلا نشون نمیدم و مطمئنم دوستام روحشونم خبر نداره ک اینقدر دلم براشون تنگ میشه 😐😂

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
مگه ما سر این موضوع یبارم حرف نزدیم😶؟

چرا 😂 امروز روز اخر بود دلم گرفتههه

دوستای مدرسه ۹۹ درصدشون بعد تموم شدن درس یا فراموش میشن یا دیگه نمیبینیشون مهم دوست صمیمیه که هرجا ب ...

من قبلا اینجوری نبودم چند بار تاحالا مدرسمو عوض کردم و اون موقع ها هم یادمه خیلی اذیت شدم ولی اینقدر دلتنگ بقیه نمیشدم حس میکنم جدیدا خیلی احساسی شدم 😢

اره دقیقاااا حتی با دوستم نشستم گریه کردم😑

وای من خیلی احساسی ام ولی فک کنم هیچکس روحشم خبر نداره حتی چون خیلی نشون نمیدم خجالت میکشم😓

وای من خیلی احساسی ام ولی فک کنم هیچکس روحشم خبر نداره حتی چون خیلی نشون نمیدم خجالت میکشم😓

ولی روز اخر بود باید سفت بغلشون میکردی و میگفتی که چقد دوسشون داری

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
ولی روز اخر بود باید سفت بغلشون میکردی و میگفتی که چقد دوسشون داری

موافقم باهات

ولی خیلی سخته برام 💔😢

امیدوارم جفتمون بتونیم کنار بیایم با غم دوستامون 😅

موافقم باهات ولی خیلی سخته برام 💔😢 امیدوارم جفتمون بتونیم کنار بیایم با غم دوستامون 😅

خیلی درونگرایی😕

مطمئن باش همدیگرو فراموش نمیکنین🙃

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)