2777
2789
سلام خانوما من برای اینکه درس بخونم خ سختی کشیدم باوجودتاهل روزی ۸ساعت خوندم تا تهران ارشد اونم روزانه قبول شدم خداروشکر الان یک سالی هست ک فارغ التحصیل شدم و خ هم دنبال کاربودم اما متاسفانه نشد تا اینکه همین چند روزه باهام از یکی از اداره هایی ک فرم پرکرده بودم تماس گرفتن ک برم مشغول شم اما من الان باردارمو ان شاالله آذر زایمانمه خ هم ب کار احتیاج دارم چون خونه خریدیم و خ خ خ قسط و قرض داریم با این شرایط چ کارکنم؟ سر دوراهی موندم بهم نهایتا۲هفته واسه زایمان مرخصی میدن ساعت کاری هم۸صبح تا۱ ظهر هست. کسی بوده با شرایط من؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من٦ سال شاغل بودم و دو ماه پیش استعفا دادم تازه طعم شیرین زندگی رو میفهمم، پسرم دو سالش هست ولی من قسط و بدهی نداشتم گلم شرایط خودت رو بسنج
ارزو دارم زندگی همه سرشار از عشق باشد و سلامتی و امضای خدا پای تمام ارزوهایتان
منم تو باداری تو یه جای خیلی خوب دولتی استخدام شدم ولی بعد انصراف دادم چون تو شهر غریب بودم و کسی رو برای کمک نداشتم نمیخواستم بچمو پیش پرستار بزارم. الان دو سالشه.پشیمون نیستم خیلی هم شرایط مالی خوبی نداریم ولی ان شااله از یه مدت دیگه میرم سر کار
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
بخودت بستگی داره که بتونی بری یا نه ولی چون میگی قسط زیاد دارین و با اومدن بچه هم خرجتون زیاد میشه برو
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
بستگی ب اولویتها و علاقه داره حالا کو تا اذر!!! فعلن برو ببین دوس داری یانه بچه رو میشه یه کاری کرد
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!